Timisoara

Intel Web Hosting

INTEL WEB HOSTING SRL

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Arinului, nr. 10 A
Telefon
0356882318
Fax
0356882318
Web
www.intelweb.ro
Social links
Categorie
Gazduire web
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
506

Voteaza & Distribuie

Descriere

Intel Web Hosting Timisoara
Punem toata pasiunea si cunoasterea noastra in produsele pe care le dezvoltam, astfel incat lucrurile sa decurga cat mai simplu si eficient din perspectiva ta. Mai presus de orice, experienta ta cu noi este motorul nostru, motivatia care ne indeamna sa fim mai buni in fiecare zi.

Infiintata in anul 2016, compania Intel Web Hosting SRL a crescut treptat devenind un furnizor de servicii web important pe piata din Romania. In zilele noastre, Intel Web Hosting poate numara 6050+ de domenii inregistrate, 4820+ domenii gazduite, 100+ servere VPS gazduite si 70+ servere dedicate activate.

Dece noi ?
Misiunea noastra este sa oferim cele mai bune solutii la cele mai mici preturi. Lucram zi de zi sa imbunatatim infrastructura si serviciile pe care le oferim. Satisfacem orice cerinta a clientului, asigurand cele mai bune servicii web, suport 24/7 si monitorizare sisteme proactiv.

Consideram ca suportul tehnic este una din principalele moduri de diferentiere intr-o industrie de gazduire mult prea aglomerata, si astfel ne asiguram ca veti primi intotdeauna un raspuns prompt, fie ca intampinati dificultati in folosirea serviciilor sau aveti doar intrebari / nelamuriri.

Data Center
Data center-ul Intel Web Hosting este localizat in Timisoara (Romania) si corespunde unor standarde ridicate, menite sa asigure fiabilitate si performante tehnice inalte. Reteaua electrica este alimentata din puncte diferite de transformare si este asigurata de stabilizatoare de tensiune, generator de electricitate si UPS-uri in fiecare rack.

Climatizarea ofera o temperatura constanta de 20 de grade. Securitatea este asigurata de o firma privata, iar data center-ul beneficiaza de supraveghere video. Conectarea la Internet este asigurata de 5 provideri - Prime Telecom, GTS Telecom, UPC, RCS & RDS si Bunea Telecom - prin trasee diferite de fibra optica. Avem astfel o capacitate sporita de a face fata la spike-uri de trafic neprogramate.