Timisoara

Invitatia - cartea de vizita a unui eveniment

Invitatia - cartea de vizita a unui eveniment

Detalii

Social links
Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Deluxe Cards
Vizualizari
252

Voteaza & Distribuie

Descriere

Organizarea unui eveniment trebuie sa acorde o atentie deosebita pana si celor mai mici detalii. Indiferent daca este o nunta, un botez sau un alt tip de eveniment, alegerea unei invitatii trebuie sa se potriveasca temei abordate si sa fie precum o carte de vizita. Acesta si multe alte detalii trebuie sa fie gandite si alese cu atentie. Pentru a avea un bun reper in acest sens, am analizat gama variata de produse de pe site-ul deluxe-cards.ro.

Cum trebuie sa se faca alegerea unei invitatii?
Alegerea unei invitatii este de foarte multe ori o decizie destul de grea. Este important de cunoscut faptul ca acestea trebuie sa se potriveasca cu stilul de eveniment, cu tema ce se doreste a fi transpusa si cu tipul de invitati ce vor participa. De asemenea, invitatiile pot fi personalizate si se pot adapta in functie de gusturile fiecarei persoane.

De cate feluri poate fi o invitatie?
In general, cele mai intalnite tipuri de invitatii sunt cele pentru nunta sau pentru botez. Totusi, invitatiile se pot alege si pentru alte tipuri de evenimente cum ar fi petrecerile caritabile, diverse aniversari si multe alte petreceri private.
In aceeasi linie de idei, invitatiile pot diferi si in functie de stilul pe care il prezinta. De exemplu, in oferta regasita pe site-ul www.deluxe-cards.ro vom regasi urmatoarele tipuri de invitatii:
 • - Stilul elegant
Realizate in linii si modele bine alese pentru a inspira eleganta, acest tip de invitatii sunt foarte potrivite pentru a inspira seriozitatea si bunul gust ce se va regasi in cadrul acelui eveniment.
 • - Stilul original
Acest tip de invitatii se adreseaza celor care vor sa ofere o doza de unicitate petrecerii si sa-i surprinda pe invitati in cel mai placut mod posibil.
 • - Stilul comic
Pentru a se prezenta dorinta unei petreceri vesele si pline de viata, alegerea unor invitatii ce aduc zambetul pe fata celor invitati este cea mai potrivita varianta.
 • - Stilul papirus
Acest stil ofera invitatilor starea de armonie si rafinament ce se regasea in evenimentele de odinioara. Alegerea unei astfel de invitatii le va stimula imaginatia si va starni interesul celor care sunt invitati.
 • - Stilul cutie
Pentru cei ce doresc sa ofere o invitatie ce se va remarca prin micile detalii pe care le prezinta, stilul cutie este cea mai potrivita alegere. Astfel de invitatii sunt caracterizate de numeroase teme sau mesaje dragi.
 • - Stilul puzzle
Multe dintre evenimente isi doresc sa ofere si o doza de mister. Ce poate fi mai potrivit pentru a inspira acest lucru decat o invitatie de tip puzzle?
 • - Stilul 3D
Complexitatea si frumusetea unei invitatii 3D va oferi celor care sunt invitati certitudinea ca evenimentul ce va fi organizat este unul ce nu trebuie ratat
Acestea sunt stilurile ce se regasesc in vasta oferta a specialistilor in evenimente de la Deluxe Cards. De asemenea, culorile sub forma carora se regasesc invitatiile sunt foarte diverse, de la rosu, negru, crem si pana la albastru, fuchsia sau violet, acestea fiind doar cateva dintre exemple. Aspectul acesta este foarte important pentru ca de foarte multe ori, in alegerea unei teme, se merge pe o linie de culori caracteristica.

Ce mai trebuie sa contina un eveniment?
Pe langa importanta pe care o prezinta invitatiile, nu trebuie sa se omita si alte detalii importante, precum cartea ce prezinta meniul, cardul cu numarul de masa sau mapa in care se vor pune banii. Buna pregatire a unui eveniment inseamna tratarea fiecarui detaliu cu maxima seriozitate.

Calitatea si diversitatea produselor Deluxe Cards
Recunoscuti pentru profesionalismul de care dau dovada, echipa de la deluxe-cards.ro ofera o gama foarte diversa de produse ce au scopul de a oferi magie si bun gust unui eveniment. In lista prezentata pe site se regasesc nelipsitele invitatii de nunta, alaturi de celelalte produse de nelipsit, precum meniurile, numerele pentru masa sau plicurile de bani. Pe langa acestea, pe site se mai pot gasi si marturii sub diverse forme, accesorii pentru botez (trusouri, lumanari, cosuri, cruciulite, etc.), precum si diferite hainute special create pentru serbarea celor mici.
Preturile si calitatea produselor regasite pe site prezinta un raport excelent si sunt adaptate pentru gusturile si bugetul fiecarei persoane. Pentru cei care isi doresc sa afle mai multe detalii, pot accesa urmatoarele date de contact:
Deluxe Cards
E-mail: comenzi @ deluxe-cards.ro
Orar: Luni-Vineri de la 09:00 la 18:00

Autor

 • E-Advertising
 • +1Partener de afaceri

 • E-Advertising este o firma care ofera servicii de internet marketing, care dezvolta campanii la scara larga, concepute pentru a creste profiturile clientilor. Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp.
 • 0732941354