Timisoara

ISHO, primul proiect imobiliar românesc premiat la Transform Awards Europe, la Londra

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
319

Voteaza & Distribuie

Descriere

ISHO, primul proiect imobiliar românesc premiat la Transform Awards Europe, la Londra

Ansamblul imobiliar multifuncțional ISHO, dezvoltat de antreprenorul timișorean Ovidiu Șandor în zona Take Ionescu, este primul proiect românesc premiat la Transform Awards Europe, Londra, una din cele mai prestigioase competiții din lume dedicate comunicării de brand.

Transform Awards Europe pune în valoarea inovația adusă în dezvoltarea business-urilor internaționale, dar și la nivel local. Distincțiile acordate în cadrul competiției londoneze recunosc cele mai bune practici din industrie pentru mai multe categorii, criteriile de departajare fiind următoarele: strategie, execuție, conținut și evaluare. Toate proiectele participante se remarcă în piețele lor prin creativitate și gândire strategică. ISHO a obținut premiul la categoria Best naming strategy, datorită accentului pus pe amplasamentul în Timișoara și totodată fiind un proiect ancorat în centrul comunității.
Ediția de anul acesta a adunat foarte mult talent și stabilit un record în ceea ce privește numărul participanților. Fiecare proiect care a intrat în competiție, fie că este global, sau local, a demonstrat abilități creative și o gândire strategică remarcabile. În ultimii opt ani, competiția este tot mai strânsă, iar participanții reușesc să depășească de la an la an noi praguri de performanță“, apreciază reprezentanții Tranform magazine.
ISHO a fost remarcat și pe piața românească, obținând premiul Cel mai bun concept rezidențial nou, la Gala Profesioniștilor Imobiliare, organizată de Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și Imobiliare.ro la București. Caracterul mixt al proiectului, conceptul care include pe lângă cele 1.200 de apartamente, o gamă largp de funcții de locuire și complementare, dar și o componentă de 50.000 de mp de birouri de nouă generație au detașat proiectul timișorean în competiție cu ansambluri rezidențiale majore din București, Cluj-Napoca și Iași.

Compania pe care o conducem a obținut mai multe premii importante de-a lungul activității noastre. Însă remarcabil de această dată sunt aceste recunoașteri naționale și internaționale care vin încă de la stadiu de proiect. Folosofia noastră este simplă – nu ne-am propus să construim metri pătrați , ci un concept care contribuie la calitatea vieții oamenilor și aduce valoare întregii comunități. Asta apreciază specialiștii la ISHO, subliniază Ovidiu Șandor.
Despre ISHO

ISHO este primul cartier modern ce se construiește în Timișoara. Pe lângă o importantă componentă rezidențială, ISHO va oferi un centru de conferințe, dar și un spațiu de co-work de tip hub. Ansamblul va fi deservit de 2.000 de locuri de parcare, va include un gym, spa, piscină, dar și un parc de peste 7.500 mp, cu pistă de alergat. ISHO va prevedea amenajarea unor locuri de joacă, va fi deservit de un after-school, dar și de mai multe școli și grădinițe bine cotate, aflate în proximitate. Proiectul va fi completat de un supermarket, un centru medical, farmacie, bănci și alte funcțiuni comerciale complementare. De asemenea, proiectul va avea propriul debarcader, un loc de relaxare care deservește, în același timp,noua linie de vaporetto.Nu în ultimul rând, zona pietonală a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase și alte spații de socializare și relaxare.

Despre Mulberry Development
Mulberry Development este o companie premiată, specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor. Compania este cunoscută pentru realizarea a două proiecte majore în cele mai importante orașe secundare din România: City Business Centre, Timișoara și The Office, Cluj-Napoca.