Timisoara

Istoria cosurilor cadou

Istoria cosurilor cadou

Detalii

Social links
Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
466

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atunci cand trebuie sa oferi un cadou si nu stii cu exactitate ce sa oferi, un cos cadou te salveaza. Simplu, elegant, ieftin si usor de cumparat din aproape orice magazin de cadouri, cosul cadou este o solutie cu care nu ai cum sa dai gres.
Chiar daca ai impresia ca acest cadou, de altfel simplu, este o solutie moderna, inventata cel mai probabil de corporatisti, istoria cosurilor cadou se intinde pe o perioada mult mai mare. Este adevarat ca initial nu aveau forma pe care o au astazi, insa existau si erau cat se poate de utilizate.
O prima atestare a cosurilor cadou are loc in vremea grecilor antici, atunci cand acestia obisnuiau sa duca ofrande pentru zei in cosuri impletite manual. Poate ca nu erau cadourile pe care le stim astazi, insa erau cadouri si reprezenta ideea de a oferi.
Chiar si in vechiul testament apare ideea de cos cadou, atunci cand mama lui Moise l-a pus intr-un cos pentru a putea fi gasit de o familie regala de egipteni si crescut de acestia.
Evident, cosurile nu au fost folosite doar pentru cadouri, aceasta fiind doar o utilizare sporadica a lor. Au contribuit insa, fara doar si poate, la evolutie umana. De-a lungul timpului, cosurile impletite au fost folosite pentru transportul de cereale, de fructe si legume, de obiecte de bucatarie si multe alte produse, altfel destul de greu de transportat.

Cosurile cadou de astazi

Astazi, cosurile cadou sunt imbracate intr-o lumina deosebita. Colorate si pline de bunatati culinare sau nu, acestea reprezinta o adevarata industrie, in continua crestere. Multe lucruri au ramas la fel ca si in antichitate, cum ar fi faptul ca majoritatea cosurilor sunt realizate manual. Altele insa, au fost schimbate. Cosurile de cadou de astazi sunt extrem de elegante, au mai mult un rol estetic decat unul functional si sunt foarte apreciate de catre toata lumea.
Daca iti doresti sa oferi un cadou, insa nu ai nici timpul necesar si nici bugetul pentru a achizitiona un cadou wow, atunci un cos poate sa fie solutia de rezerva, prin care sa nu faci niciun compromis. Poate sa fie personalizat cu usurinta si este o varianta ieftina si eleganta.

http://boutiquecadeaux.ro/contact