Timisoara

Iulius Mall Timisoara construieste inca 900 de locuri de parcare

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
1632

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

  • Începând de luni, 14 aprilie 2014, parcarea la IULIUS MALL este gratuită.
Deoarece preocuparea continuă a IULIUS MALL TIMIŞOARA este de a oferi servicii optime, cel mai mare mall din afara Capitalei va pune la dispoziţia clienţilor săi o nouă parcare supraetajată, cu o capacitate de aproximativ 900 de locuri. Noile spaţii de garare vor fi situate în imediata proximitate a mall-ului şi vor spori confortul tuturor clienţilor care vin la cumpărături cu autoturismul. Lucrările vor începe în cursul acestui an, iar cele 900 locuri de parcare vor fi date în folosinţă în 2015.

În plus, Iepuraşul de Paşte le face un cadou clienţilor IULIUS MALL veniţi la cumpărături cu maşina, aceştia beneficiind de 2.500 de locuri de parcare gratuite. Astfel, începând de luni, 14 aprilie 2014, având în vedere permanenta creştere a calităţii serviciilor oferite, managementul centrului comercial pune la dispoziţia clienţilor săi locuri de parcare în totalitate gratuite.

Administraţia IULIUS MALL va manifesta în continuare aceeaşi atenţie pentru ca traficul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii în parcarea subterană şi în cea supraterană. Toate cele 2.500 de locuri de parcare disponibile la IULIUS MALL pot fi utilizate gratuit de clienţi începând de astăzi.