Timisoara

Iulius Mall Timisoara il sustine pe tanarul Marius Bucur in turul Romaniei pe granita cu bicicleta

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
535

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

IULIUS MALL TIMIŞOARA ÎL SUSŢINE PE TÂNĂRUL MARIUS BUCUR ÎN TURUL ROMÂNIEI PE GRANIŢĂ CU BICICLETA

Compania IULIUS GROUP este un susţinător activ al manifestărilor sportive şi al iniţiativelor care îşi propun să pună în valoare oamenii şi locurile frumoase ale ţării. De această dată, IULIUS GROUP sprijină proiectul inedit al clujeanului Marius Bucur, acela de a parcurge „Turul României pe Graniţă cu Bicicleta”, fiind sponsor oficial. Recent, biciclistul a ajuns în judeţul Timiş.

Prin reţeaua naţională de mall-uri, IULIUS GROUP contribuie la materializarea demersului de a străbate ţara pedalând cât mai aproape de linia imaginară a graniţelor, idee ce îi aparţine clujeanului Marius Bucur. Tânărul în vârstă de 26 de ani, pentru care sportul este un stil de viaţă, a plecat pe 12 mai 2015, de la Oradea, în „Turul României pe Graniţă cu Bicicleta”, avându-l coechipier chiar pe tatăl său, de 52 de ani. Împreună şi-au propus să parcurgă acest traseu, care, din informaţile pe care le deţin, nu a mai fost făcut de nimeni până acum, şi să meargă pe bicicletă cât mai aproape de ţările vecine, atât cât infrastructura le permite.

Cei doi pasionaţi de mersul pe bicicletă estimează că vor parcurge în total aproximativ 3.000 de kilometri, în 45 – 50 de zile. „Nu vrem să demonstrăm ceva sau să intrăm în Cartea Recordurilor, ci să ne cunoaştem pe noi înşine. Orice ajutor primit înseamnă mai mult decât o «sponsorizare» şi vom dedica fiecare kilometru pedalat celor care ne ajută şi ne sprijină în a duce la final un vis încă neîmplinit”, a spus Marius Bucur, iniţiatorul proiectului „Turul României pe Graniţe cu Bicicleta”.