Timisoara

Jocuri de gandire

Detalii

Telefon
0729630889, 0749493895
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 2 saptamani si 5 zile
Vizualizari
98

Voteaza & Distribuie

Descriere

Scoala Gimnaziala "Sf. Antim Ivireanul" organizeaza in cadrul Sambetelor Vesele "Jocuri de gândire" - o activitate destinată persoanelor 5+ ani (copii și adulți).
Acestea constituie pentru ei atât un moment de distracție și bună dispoziție cât și un exercițiu de concentrare și de gimnastică a minții.
Materialele didactice folosite în cadrul atelierului sunt jocuri de gândire ce se joacă fie cu un partener sau adversar, fie în echipă. Acestea conțin după caz planșe de joc, pioni, zaruri, bile, jetoane și sunt confecționate din lemn, plastic, sticlă sau carton.
Prețul atelierului este de 20 de lei iar durata acestuia este de 2 ore. Așadar ne întâlnim pentru a ne așeza la masa de joc în fiecare sâmbătă între orele 10 și 12 în sala Bibliotecii din cadrul Școlii Gimnaziale „Sfântul Antim Ivireanul”. Părinții sunt de asemenea bineveniți în măsura în care doresc să între cu noi în joc.
Pentru înscriere, va rog să sunați la unul din următoarele numere de telefon: 0729 630889 sau 0749 493895 sau sa trimiteți un mail la adresa jocuridegandire@gmail.com specificând numele copilului și vârsta acestuia.