Timisoara

Karting Isac

Karting Isac

Detalii

Adresa
Timișoara, Strada Ioan Slavici, nr. 71
Telefon
0256/221875, 0722348274
Categorie
Karting
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
4262

Voteaza & Distribuie

Descriere

Clubul Karting Isac se afla in Timisoara pe Str. Ioan Slavici, nr. 71 (dupa Liceul Auto) si oferim o ambianta placuta, un traseu tehnic si imprevizibil cu curbe stanse si multe posibilitati de depasire, senzatii tari in deplina siguranta.
Dupa ce se stabileste castigatorul se poate sta la terasa si sa se discute peripetiile de pe traseu.
Karturile: 14 pentru adulti si 2 pentru copii fiecare dotade cu motoare Honda de 163 cmc, de 5,5 cai putere ce pot atinge viteze de 70 km/h in conditii de siguranta deoarece karturile sunt verificate saptamanal sau de fiecare data cand este nevoie. Greutatea maxima admisa este de 120 kg.

Scoala de Pilotaj
  • Pentru participare la aceste cursuri varsta minima este de 5 ani si cea maxima de 18 ani.
  • Se desfasoara pe perioada a 2 luni in care se fac de 2 sedinte a cate 2 ore pe saptamana formate din: 2 ore teorie referitoare la partea mecanica; 2 ore se instruieste elevul la normele de siguranta pe care trebuie sa le respecte pe traseu restul timpului este dedicat pilotajului pe traseu cu explicatii referitare la negocierea curbelor si parcurgerea pe transa ideala cu viteza cat mai buna
  • La finalul cursulu elevul va putea sa participe la concursurile judetene, interjudetene si nationale de asemenea primeste o diploma care sa ateste absolvirea unui curs de pilotaj de kart.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00

Filtre

Zone din Timisoara: Freidorf