Referendum pentru familie
Timisoara

Key Center

Detalii

Adresa
Timișoara, Bulevardul General Ion Dragalina, nr. 15
Telefon
0256294732
Web
www.keycenter.ro
Categorie
Copiere chei
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
2781

Voteaza & Distribuie

Descriere

Key Center Timisoara - multiplicari chei, sisteme de siguranta, cupe si medalii, sisteme master key, gravura.

Comercializarea de sisteme de siguranta mecanice ca urmare a aparitiei pe piata romaneasca a multor produse care nu numai ca nu asigura siguranta necesara, dar si creaza disconfort deoarece se defecteaza si se blocheaza, iar in acest caz consumatorul se adreseaza lacatusului profesionist pentru o recomandare ceea ce si facem, recomandand si oferind produse si solutii profesionale.
Firma noastra este implicata profund impreuna cu colegi din breasla in a pune bazele “Asociatiei de Lacatusi Profesionisti din Romania” iar unul din scopurile asociatiei este chiar acesta de colaborare cu institutiile nationale care sa stabileasca standarde in domeniu, in beneficiul consumatorului.
Gravura a aparut pe parcurs ca urmare a comercializari de cupe si plachete de premiere, care necesitau personalizarea lor.
Calitatea si promtintudinea au convins nenumarate firme sa apeleze la noi pentru personalizarea de produse promotionale, placi de firma... etc
De asemeni numeroase hoteluri si pensiuni colaboreaza cu noi pentru signalectica inerioara si brelocuri personalizate etc.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00