Timisoara

Koton

Koton

Detalii imbracaminete/incaltaminte

Adresa
Timisoara, Strada Aristide Demetriade, nr. 1
Telefon
0374603091
Social links
Categorie
Firme imbracaminte & incaltaminte
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Apartine de
Iulius Town
Vizualizari
3626

Voteaza & Distribuie

Prezentare imbracaminete/incaltaminte

Koton Timisoara

Iubitorii de cumpărături vor găsi la KOTON piese vestimentare, încălţăminte şi accesorii, pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii. Retailerul, înfiinţat în anul 1988 în Istanbul, este cunoscut pentru gama extinsă de produse şi preţurile accesibile. În prezent, este unul dintre cele mai importante branduri de fashion din lume, cu 4.600 de angajaţi şi peste 370 de magazine, răspândite în 25 de ţări.

Colecţiile pentru femei se adresează doamnelor şi domnişoarelor cu vârste între 25 şi 35 de ani, moderne, stilate şi interesate de modă. Printre liniile dedicate se număra: Basic, Business, Koton Plus (piese vestimentare cu mărimi între 40 şi 50), Party Wear (îmbrăcăminte pentru ocazii), Lingerie şi Beachwear (costume de baie).

Colecţia Ole este dedicată adolescentelor şi tinerelor, cu vârste între 15 şi 25 de ani, cărora le place să fie în pas cu moda şi să aibă o viaţă socială activă. Koton Kids se adresează copiilor cu vârste între 2 şi 14 ani, ai căror părinţi doresc să îi îmbrace după ultimele tendinţe. Colecţia pentru bărbaţi include două linii: cea Casual, pentru tinerii între 18 şi 23 de ani, şi cea Business, pentru tinerii activi şi stilaţi, cu vârste între 24 şi 35 de ani.

Orar imbracaminete/incaltaminte

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00