Timisoara

Krebs

Detalii scoala de soferi

Adresa
Timișoara, Strada Ana Ipatescu, nr. 12, sc. A, ap. 7
Telefon
0256/306888, 0356/438989
Web
www.krebs.ro
Categorie
Scoli de soferi
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Vizualizari
2681

Voteaza & Distribuie

Prezentare scoala de soferi

Scoala de soferi Krebs a fost infiintata in Timisoara in anul 1996, dupa o lunga experienta in conducerea autovehiculelor in trafic intern si international, ruland pe soselele Europei, mult peste 1 500 000 km la volanul diferitelor tipuri de autoturisme, microbuze, autocare normale si etajate.
Ideea infintarii unei scoli de soferi in Timisoara mi-a venit in urma colaborarii cu o firma germana de transport international de persoane.
Aceasta firma, pe langa activitatea de transport, avea ca obiect de activitate si scoala de soferi. Aici luand legatura atat cu patronul firmei cat si cu instructorii auto, am fost atras pentru prima data de frumusetea acestei meserii.
Acesti oameni deosebiti mi-au insuflat ideea calitatii in pregatirea elevilor, importanta fiecarei ore de pregatire teoretica si practica si nu cea a cantitatii care se practica de multi instructori de la noi.
Imi doresc ca prin calitate si profesionalism, firma sa ajunga in cel mai scurt timp cea mai buna scoala de soferi din Timisoara.

Orar scoala de soferi

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: 9:00 - 14:00

Filtre scoala de soferi

Categoria: A, A 1, B
Facilitati: Sala de legislatie
Program functionare: Sambata
Zone din Timisoara: Calea Sagului