Referendum pentru familie
Timisoara

Krishna Fest

Krishna Fest

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
226

Voteaza & Distribuie

Descriere

Societatea Română pentru Conștiința de Kṛṣṇa vă invită să participați marți, 15 august, începând cu ora 18:00, la Krishna Fest, sărbătorirea zilei de apariție a lui Krishna. Festivalul va avea loc la sediul nostru din Timișoara, str. Ciprian Porumbescu, nr. 92.

Acest festival este realizat pentru a sărbători ziua de apariție a Domnului Sri Krișna. Evenimentul include muzică de meditație tradițională, o prelegere din scripturile vedice, un fascinant ritual vedic, o proiecție de film și un bufet tradițional indian.

Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag!
~~~~~~~~~~
Cine suntem?
ISKCON (Societatea Internațională pentru Conștiința de Kṛṣṇa), a fost fondată de Graţia Sa Divină A.C. Bhaktivedanta Swami Śrīla Prabhupāda în 1965, la cererea maestrului său spiritual de a prezenta ştiinţa spirituală vedică în ţările vorbitoare de limbă engleză. În doisprezece ani a publicat peste cincizeci de volume de traducerii şi comentarii a literaturii vedice, acceptate ca şi standarde în universităţile din întreaga lume şi a construit o societate internaţională compusă din āśrame, şcoli, temple şi ferme.

Societatea Română pentru Conștiința de Kṛṣṇa a fost creată în Timișoara în anul 1990, ca membru afiliat al ISKCON. Societatea organizează prelegeri filosofice, programe culturale şi spirituale inspirate din tradiţia antică indiană.