Timisoara

Kubo and the two strings 3D Dubbed

Detalii film

Web
http://www.cinemacity.ro/
Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
289

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 30 noiembrie 2016 - Joi 1 decembrie 201611:10

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

Titlul original: Kubo and the two strings

Gen: Animație | Aventuri

Durata (in min.): 101

Clasificare: AG

Regizor: Travis Knight

Kubo și lăuta magică este o aventură animată plasată într-o Japonie fantastică creată de legendarul studio Laika. Istețul Kubo, un adolescent bun la suflet, căruia îi dă voce Art Parkinson din Game of Thrones, duce o viață modestă, spunând povești oamenilor din orășelul lui de baștină de pe malul mării, printre care Hosato (George Takei), Akihiro (Cary-Hiroyuki Tagawa) și Kameyo (Brenda Vaccaro).
Existența liniștită îi e dată peste cap în momentul când invocă fără să vrea un spirit din trecut, care năvălește din ceruri pe pământ pentru aduce la bun sfârșit o vendetta veche de când lumea.
Kubo își unește forțele cu Maimuța (Charlize Theron) și cu Scarabeu (Matthew McConaughey), și pornește într-o aventură extraordinară pentru a-și salva familia, dar și pentru a dezlega misterul tatălui său, mort acum, odinioară cel mai mare samurai pe care omenirea l-a cunoscut vreodată.
Cu ajutorul lăutei sale magice, Kubo trebuie să se lupte cu zei și cu monștri, printre care cei mai fioroși sunt Regele Moon (Ralph Fiennes), dar și diabolicele surori Gemene (Rooney Mara). Va reuși el, oare, să deslușească secretul moștenirii sale, să-și reunească familia, și să-și împlinească, astfel, destinul eroic?

Filtre film

Gen: Animatie
Perioada: Saptamana curenta, Luna curenta