Timisoara

La Strada - Bistro

La Strada - Bistro

Detalii

Telefon
0728736249
Web
www.lastrada-bistro.ro
Social links
Categorie
Restaurante pizzerii fast-food
Modificat
acum 1 saptamana si 3 zile
Vizualizari
2085

Voteaza & Distribuie

Descriere

We’re back!
La Strada reînvie. La Strada se transformă.
Cu alte cuvinte, nu ne-am închis. Nu de tot.
Am pornit La Strada cu visul nebun de a crea, în timp, primul restaurant cu o stea Michelin din România. Am vrut să oferim timișorenilor cea mai bună mâncare din oraș și o atmosferă prietenească, să te simți ca și cum iei masa la niște prieteni buni chiar dacă stai singur la bar.
Și din feedbackul de la voi am înțeles că am reușit acest lucru. Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați oferit încrederea de a veni la noi și ne-am bucurat să vedem că vă întoarceți.
Anul trecut v-am împărțit niște cartonașe prin care să ne spuneți părerea sinceră despre experiența din restaurant. La întrebarea “Ce ați schimba la La Strada?” 3 răspunsuri se repetau: prea puține scaune, lipsa locurilor de parcare și a unei terase. Dacă nu erau acestea, era perfect ați spus.
Şi pentru că mereu am ținut cont de opinia voastră avem o veste bună!
În perioada aceasta de pauză nu am stat. Ne-am gândit ce putem face pentru a duce proiectul La Strada la următorul nivel și cum putem rezolva neajunsurile de până acum.
Ne bucurăm să vă spunem că din toamnă La Strada se redeschide. Dar nu mai e La Strada pe care o cunoști. E o La Strada mai bună.
Noua locație a restaurantului va fi la Iulius Mall. Dar nu-ți face griji, nu ne vom îngrămădi la Food Court. Restaurantul va fi la etajul 1, aproape de locul unde se eliberează pașapoarte. Avem vedere spre parcare, unde în curând va fi un parc verde, avem propria intrare din exterior iar până la Cinema City mergi doi paşi.
Noua locație rezolvă toate problemele celei vechi: vom avea 100 de locuri în restaurant, minim 100 pe terasă, parcarea este mai mult decât încăpătoare iar pe plan culinar, de data aceasta vom putea să îți arătăm de ce suntem în stare. Curaj să ai!
Nici nu vă putem spune cum ne simțim ca după 2 luni de pauză să putem veni cu această veste. Dar gata, La Strada „the funny one” s-a întors.
Ține aproape, urmăreşte-ne şi vei afla totul despre deschiderea celui mai bun restaurant din Timişoara… din nou.
Pe data viitoare, cu vești noi!

Orar

Luni - Sambata: 10:00 - 17:00
Luni - Sambata: 18:00 - 24:00
Duminica: 12:00 - 24:00

Filtre

Zone din Timisoara: Cetate
Program extra: Sambata, Duminica