Timisoara

La UMT se poate

La UMT se poate

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Vizualizari
1114

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Bună dispoziție, mult soare și o atmosferă relaxantă. De asta au avut parte membrii grupului CevaDeSpus, vineri, 16 August, la ștrandul UMT.
Deși ștrandul UMT este firmă privată ,prin amabilitatea conducerii tinerii au putut intra gratuit bucurându-se astfel de o zi frumoasă de vară.

‘’Ne-am simțit în siguranță, acest lucru datorându-se și angajaților care au fost atenți cu noi dar și domnului salvamar care era în preajma noastră. Le mulțumim tare mult cu această ocazie!’’declară domnișoara Raluca Popescu.

“Mi-a plăcut foarte mult la ștrandul U.M.T. Am fost mai multe persoane cu dizabilități și ne-am distrat cum am știut noi mai bine. Mi-a plăcut că nu a trebuit să plătim intrarea și că domnul salvamar m-a lăsat în pace după ce i-am explicat că știu sa înnot de la vârsta de 11 ani.” spune Cosmin Miloș Vice- Președintele Asociației CevaDeSpus.

‘’M-aș bucura să văd tot mai multe persoane cu dizabilități ieșind din casele lor și să se poată bucura așa cum noi am făcut-o astăzi. Însă, mii de persoane cu dizabilități nu pot face acest lucru din cauza lipsei accesibilizării clădirilor, mijloacelor de transport în comun, bordurilor, etc. Dorim să fim parte a comunității la fel ca oricine altcineva’’ conchide Raluca Copreședinte CDS.

Lucrurile nu se opresc aici,deoarece colaborarea dintre ștrandul UMT și CevaDeSpus va continua și pe timp de iarnă pentru spa.