Timisoara

LABS 2014

LABS 2014

Detalii

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
756

Voteaza & Distribuie

Descriere

În data de 25 februarie 2014, începând cu ora 18:00 în amfiteatrul D1 al Facultății de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoarava va avea loc deschiderea proiectului LigaAC LABS.

De asemenea, în data de 26 februarie 2014, începând cu ora 10:00, în Sala Mică a Senatului din cadrul Rectoratului Universității Politehnica Timișoara (Piața Victoriei Numărul 2), va avea loc conferința de presă dedicată proiectului LigaAC LABS.

Fiind cel mai important eveniment IT&C dedicat studenților, LigaAC LABS reunește anual companii de renume precum ACI, Alcatel - Lucent, AtoS, Autoliv, berg Computers, Celestica, Continental, Cloudbase Solutions, DialogData, Hella, Irian, Microsoft, OpEN, Movidius, Saguaro Technology și SoftBuild. Proiectul își propune să creeze un mediu de relaționare între mediul academic și cel privat, astfel, studenții pun în aplicare cunoștințele dobândite în facultate iar companiile își selectează viitorii angajați.

Pe parcursul celui de-al doilea semestru universitar, studenții participă la laboratoarele organizate de companii (după ce trec de procesul de selecție), unde intră în contact cu cele mai noi tehnologii apărute pe piață. În urma activităților din cadrul laboratoarelor, studenții dobândesc experiență și astfel își dezvoltă capacitatea de înțelegere a noțiunilor teoretice.

Pe această cale vă invităm să participați la deschidere și la conferința de presă, iar pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.labs.ligaac.ro.