Timisoara

Lansare carte: Jurnal terapeutic - 365 de momente de reconectare cu tine - Lavinia Bratu

Detalii lansare de carte

Social links
Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
314

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 11 noiembrie 202019:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Cred că pentru toată lumea anul 2020 a fost, și este, un an cu totul diferit. A venit tot felul de încercări care ne-au scos din zona noastră de siguranță și confort, și ne-au provocat să ne regândim prioritățile. Practic, 2020 ne-a împins cumva de la spate să pornim în explorarea unor noi teritorii în plan perceptual și să redefinim activitățile, relațiile, viața personală și profesională. Nu a fost ușor pentru nimeni, și încă nu s-a terminat provocarea, dar mi-am dat seama că atunci când ești bine cu tine, când știi să îți iei pulsul emoțional, te adaptezi mai ușor, faci față mai bine încercărilor vieții.

„Dacă vrei să ajuți pe cineva cu ceva, ajută-l să-și focalizeze atenția… Pune-i o întrebare bună! Așa-l motivezi să își mențină atenția și să reușească.” Andy Szekely

Cred că de aici a început căutarea întrebărilor bune în viața mea - de la conștientizarea importanței pe care o are procesul de cercetare interioară, de adresat întrebări și aflat răspunsuri care pot schimba ceva în percepția personală despre viață. Fiecare moment pe care-l vei petrece alături de acest jurnal terapeutic personal te va
conduce mai aproape de tine. Această practică zilnică, de a citi și a scrie câteva rânduri, această introspecție aduce o transformare semnificativă a vieții și, chiar mai mult, deschide o nouă perspectivă asupra sensului pe care-l ai, a drumului pe care pășești, zi de zi.

Invitația mea către tine este să îți acorzi șansa de a te descoperi, cu resurse nebănuite de a fi! Trăim vremuri în care schimbarea și adaptarea are nevoie să ne prindă în plin proces conștient inițiat, ca o practică deliberată către evoluție. Printr-o întrebare bună, într-un moment de introspecție personală, de undeva mai departe decât zona conștientului - din adândul inconștient, chiar de acolo! - poți acccesa răspunsuri despre tine, despre oameni, relații și sensul tău în viață.

Potențialul tău are nevoie să fie adus la lumină. Și tu, la fel ca și mine, noi toți avem un potențial impresionant de d e v e n i r e. Jurnalul terapeutic este un întreg proces, creat cu intenția de a te reconecta cu tine, ca mai apoi să descoperi resurse nebănuite. Transformarea ta și adaptarea la o lume în schimbare, sunt intențiile cu care a fost scris acest jurnal terapeutic. 365 de zile și câteva momente cu tine… Desoperi potențialul imens pe care-l ai, iar conecatrea aduce progresul personal.

O simplă practică zilnică și doar câteva minute dintr-o zi, 5 minute din 1440 de minute, câte sunt în 24 de ore. Doar atât! Și, cu atât de puțin timp alocat exclusiv pentru tine, oare, îți poți imagina cum va arăta viața ta, după 365 de zile?

Îți doresc o călătorie fascinantă, alături de tine, cel de ieri, în descoperirea ta, a celui care vei fi mâine…

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta