Timisoara

Lansare de carte: CALENDARUL AZTEC

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
258

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 26 iunie 201818:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită la:
Lansare de carte: CALENDARUL AZTEC
Marți, 26 iunie 2018, ora 18:30
Loc de desfășurare: Librăria LA DOUĂ BUFNIȚE, Piața Unirii, nr 11,
Prezintă: Monica VARGA și Dana KISS


Cu siguranță s-a întâmplat să întâlnești pe undeva imaginea neobișnuită și extrem de complicată a calendarului aztec.

Te-ai întrebat curios cum reușeau aztecii să înregistreze scurgerea timpului, cum calculau zilele, anii, deceniile sau chiar cum foloseau masiva sculptură ceremonială de 35 de tone pentru interpretările horoscopului?
Cine au fost aztecii? Care este mesajul lor pentru lume?

Marți, 26 iunie, de la ora 18:30, te invităm să răsfoiești alături de noi filele cărții CALENDARUL AZTEC și să reflectezi asupra unor curiozități din istoria umanității. Îți propunem să înveți să-ți calculezi ziua de naștere folosind sistemul calendarului aztec și să descoperi ce ți-ar fi spus un tălmaci aztec că-ți este predestinat.

Calendarul Aztec este un manual de arheologie însoțit de o colecție de imagini calitative ale codexurile precolumbiene și artefactelor arheologice. Este o introducere în cunoașterea istoriei și culturii principalelor civilizații mezoamericane: olmecii, mayașii, totonacii, toltecii, mixtecii, zapotecii, aztecii și a orașului Teotihuacan, „locul în care oamenii se transformă în Zei”.

Studiul și cercetarea civilizațiilor trecute pot oferi răspunsuri ce ne pot conduce spre o mai bună cunoaștere și înțelegere a valorilor universale, astfel noi te invităm să studiem împreună simbolurile valoroase ale civilizațiilor mezoamericane!


Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta