Timisoara

Lansare de carte: Fram, Ursul Polar

Detalii lansare de carte

Social links
Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
227

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 13 decembrie 201818:30-19:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Dragi copii și părinți, avem plăcerea de a vă invita joi, 13 decembrie, de la ora 18.30, în librăria Cartea de Nisip, la lansarea ediției ilustrate a legendarei cărți „Fram, ursul polar” de Cezar Petrescu. Artistul Dan Ungureanu, prin minunatele sale desene, ne poartă într-o inedită călătorie de regăsire a unui urs „mai omenos decât unii oameni”. Iar aceasta nu i-o iertau nici urșii, nu o înțelegeau nici mulți oameni.

Așadar, vă așteptăm alături de ilustrator și de invitații săi, Cristi Vicol și Răzvan Zamfirescu, la o seară specială în care ne explorăm hărțile imaginare, acele teritorii fantastice ori reale care ne sunt familiare într-un fel sau altul. Tu în ce fel de tărâm te visezi câteodată? Noi de-abia așteptăm să ni-l spui!

„Am bătut galerii de imagini în lung și în lat: am căutat costume de circ și afișe, sănii, ghețari, am urmărit drumul lui Nansen, străzi din vechiul București, caravane de circ: m-am întors în trecut ca să pot reda cât mai bine pentru cititorii de azi cele două lumi ale lui Fram. De la galbenul-ocru strălucitor al lumii circului, la albastrul-gri rece al nordului, imaginile și-au făcut apariția firesc, deodată cu textul. Fram se transformă odată cu povestea, căutându-și locul, fiind urs și om în același timp fără a-și pierde credibilitatea. Nu te întâlnești foarte des cu așa o carte.“ - Dan Ungureanu

FRAM, URSUL POLAR
Anul apariției: 2018
Editura: Arthur
Autor: Cezar Petrescu
Ilustrații de Dan Ungureanu

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta