Timisoara

Lansare de carte: „Nara și insula” de Dan Ungureanu

Lansare de carte: „Nara și insula” de Dan Ungureanu

Detalii

Telefon
0256433094
Social links
Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
161

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dragi copii și părinți visători, avem plăcerea de a vă invita vineri, 21 septembrie, de la ora 18.30, în librăria Cartea de Nisip, la lansarea minunatei cărți pentru copii „Nara și insula”, scrisă și ilustrată de artistul Dan Ungureanu.

Micuța Nara ne spune că, deși are o casă atât de mică încât nu poate pierde nimic, uneori îi vine chiar ei să se piardă. Așa că vă așteptăm la o întâlnire cu Dan Ungureanu, Livia Coloji (artist vizual și ilustrator de carte) și Răzvan Zamfirescu (blogger literar) pentru a ne pierde împreună în alte insule pline de curiozități.

Publicată în mai 2018
Titlul original: "Nara and the Island"
Traducere din limba engleză de Radu Paraschivescu
Categorie de vârstă: 4 ani+


DAN UNGUREANU a învățat să deseneze încă dinainte de a învăța să scrie. În 2010 a ilustrat o carte de poezie pentru copii și atunci a știut că asta vrea să facă. A urmat Facultatea de Arte din Timișoara, secția Pictură, iar în 2013 s-a înscris la un masterat în ilustrația de carte la Cambridge School of Art. Și, în timp ce studia arta de a ilustra cărți pentru copii, și-a dat seama că e pregătit să scrie. Așa a apărut Nara and the Island, carte nominalizată la Premiul Medalia Kate Greenaway 2017. Iar Apolodor l-a găsit la începutul lui 2016 și au pornit la drum, de-a lungul și de-a latul pământului, cu creioanele pregătite pentru a însemna fiecare pățanie.