Timisoara

Lansarea revistei studenţeşti MASTERCOM, a Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării

Detalii

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
165

Voteaza & Distribuie

Descriere

Lansarea revistei studenţeşti MASTERCOM, a Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării
În cadrul manifestărilor prilejuite de aniversarea a 97 de ani de existenţă a Universităţii Politehnica Timişoara, marţi, 14 noiembrie 2017, la ora 14:00, în Sala Polivalentă a Bibliotecii UPT, va avea loc lansarea revistei studenţeşti MASTERCOM, realizată de Facultatea de Ştiinţe ale Comunicării.
Evenimentul va avea trei componente:
- lansarea revistei MASTERCOM;
- prezentarea a două volume tematice: „Arealul criticismului retoric” - lector universitar doctor Cosmin Băiaș;
- prezentarea unui proiect editorial care va fi lansat cu ocazia a 25 de ani de comunicare în UPT - lector universitar doctor Simona Șimon, prodecan, și conferențiar universitar doctor Vasile Gherheș.
Absolvenți, profesioniști, specialiști. Slalom printre experiențe
Cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființarea primei specializări cu profil umanist din UPT, Comunicare profesională, în anul 1993, ne propunem un proiect editorial prin care să evidențiem traseul profesional al absolvenților noștri. De-a lungul timpului, peste o mie cinci sute de studenți au absolvit cursurile programelor de studii Comunicare profesională (336 absolvenți în perioada 1997-2004), Administrație publică (163 absolvenți în perioada 2005-2010), Comunicare și relații publice (730 absolvenți în perioada 2007-2017), Traducere și interpretare (179 absolvenți în perioada 2011-2017), Comunicare, relații publice și media digitală (117 absolvenți în perioada 2013-2017), activând în domeniile de specializare în companii sau instituții unde își pun în valoare abilitățile specifice profesiei.
Proiectul este gândit sub forma unei colecții de interviuri care să releve dezvoltarea carierei din punct de vedere al realizărilor și provocărilor profesionale.
În plus, ne propunem să surprindem și alte aspecte, precum abilitățile care au condus la buna lor dezvoltare profesională, calitățile necesare pentru practicarea profesiei, tendințe specifice domeniului de activitate etc.
Coordonatori: lect.dr. Simona Șimon, conf.dr. Vasile Gherheș.