Timisoara

Lansarea proiectului INOVMAN

Detalii

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
672

Voteaza & Distribuie

Descriere

Lansare proiect: „Inovarea educației universitare la nivelul ciclului de licența a viitorilor specialiști economiști în management și administrarea afacerilor pentru dezvoltarea durabilă a organizațiilor din România în economia bazată pe cunoaștere - INOVMAN”, Contract nr. POSDRU/156/1.2/G/136372.
Universitatea de Vest din Timișoara anunță lansarea proiectului „Inovarea educației universitare la nivelul ciclului de licența a viitorilor specialiști economiști în management și administrarea afacerilor pentru dezvoltarea durabila a organizațiilor din România în economia bazată pe cunoaștere - INOVMAN”, Contract nr. POSDRU/156/1.2/G/136372, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Proiectul este realizat în parteneriat cu Junior Chamber International Timișoara (JCI). Durata de implementare a proiectului este de 18 de luni, începând cu 13mai 2014, iar valoarea totală a acestuia este de 2.091.724.25lei, din care 2.049.889.76 leiasistență financiară nerambursabilă aprobată.
Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea calității procesului de învățământ pentru studenții economiști de la ciclul de licență prin promovarea învățării centrate pe student, creșterea relevanței programelor de studii și dezvoltarea de curriculum adaptat standardelor Europene ale pieței muncii și necesităților de dezvoltare a societății bazate pe cunoaștere.
În cadrul acestui proiect se vor dezvolta/adapta două planuri de învățământ pentru specializarea Management și ECTS, la nivel de licență, se vor dezvolta două calificări: Management și Administrarea Afacerilor; se vor aplica patru metode educaționale moderne; se va elabora un ghid de bune practici privind dezvoltarea curriculară inovativă; se va realiza un portal colaborativ dedicat implicării tuturor stakeholderilor în acțiunile privind asigurarea sustenabilă a calității procesului educațional și îmbunătățirii conexiunilor cu piața muncii.
Conferința de lansare a proiectului va avea loc în data de 6 iunie 2014, ora 10:00 în sala P02 a Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor, str. J.H. Pestalozzi, nr. 16.
Sunt invitați să participe studenți, angajatori din mediul privat și public, manageri, alte persoane interesate in colaborarea cu echipa de proiect.
Detalii pe site:http://www.inovman.proiecte-feaa.ro/
Manager de proiect: prof.univ.dr. Bibu Aurelian Nicolae – Director departament Management