Timisoara

Lecţii de reuşită


Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Apartine de
TVT 89
Vizualizari
38

Voteaza & Distribuie

DescriereCum să fii un bun antreprenor sau un manager de succes, dar şi cât este de important parteneriatul într-o perioadă de criză economică. Acestea au fost temele cele mai discutate la târgul de antreprenoriat organizat la Timişoara. O întrevedere care face parte din proiectul “Iniţiere în dezvoltarea afacerii” şi susţinut de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş.

Dezvoltarea competenţelor manageriale, formarea unor strategii de succes pentru creşterea competitivităţii în afaceri şi formarea de programe şi servicii inovatoare de coaching sunt doar câteva dintre obiectivele proiectului “Iniţiere în dezvoltarea afacerii” care a dat naştere unor poveşti de antreprenoriat de succes. Protagoniştii acestora s-au întâlnit la Timişoara pentru a-şi prezenta modelul de reuşită şi de a schimba idei cu partenerii de breaslă.

“Ne-am întâlnit astăzi aici pentru a expune câteva soluţii pentru ieşirea din criză a unor afaceri, vor participa antreprenorii care au făcut parte din proiect şi care au acum afacerile lor. O parte dintre ei îşi vor prezenta reuşitele în cadrul acestei întâlniri.” Rodica Olinic, expert Comunicare şi RP CCIAT

Cei prezenţi au participat şi la seminarul “Parteneriatul - o soluţie de criză”, susţinut de George Dumitrescu, un trainer bucureştean care a venit să le explice bănăţenilor ce înseamnă competiţia şi parteneriatul într-o situaţie de criză.

Eu cred că oamenii ar trebui să se gândească de două ori atunci când spun că trecem printr-o criză economică. Să se gândească ce i-a adus aici, poate chiar competiţia şi dorinţa de a avea mai mult decât celălalt. De aceea, voi prezenta astăzi importanţa parteneriatului şi încrederea în asociaţi în încercarea de a salva o afacere.” George Dumitrescu, trainer

Prin acest proiect, numai în Regiunea de Vest au absolvit o diplomă de antreprenor sau manager peste 700 de oameni, 275 de angajaţi ai IMM-urilor au fost instruiţi pentru funcţii de conducere, iar 50 au fost consiliaţi pentru dezvoltarea propriei afaceri.

Lavinia ZsolleiTaguri:


Sursa informatii: tvt89.bridgeman.ro