Timisoara

Lectii de viata oferite de copii

Lecţii de viaţă oferite de copii

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 5 ani si 3 zile
Vizualizari
660

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Copiii sunt extrem de importanţi pentru fiecare dintre noi. Nici nu realizăm cât de mult ne poate schimba destinul apariţia unui copil în viaţa noastră. Poate părea greu de crezut şi chiar imposibil uneori, însă copilul este un izvor nesecat de lecţii de viaţă. În ciuda neştiinţei şi necunoaşterii lui, copilul ne oferă în fiecare zi diferite lecţii de viaţă, pe care le observăm sau nu. Chiar dacă micuţul nu poate să îşi exprime sfaturile folosind diferite fraze complexe sau cuvinte pompoase, are grijă să transmită un comportament exemplar, folosindu-se de cele mai simple şi de cele mai sincere comportamente.
Părinţii au mereu tendinţa de a pune presiune asupra copilului pentru a-şi asuma o greşeală, în momentul în care acesta o comite. Cu toţii ne amintim de faptul că părinţii ne spuneau încă de când eram copii faptul că o greşeală recunoscută este pe jumătate iertată. Ei bine, această este cea mai bună metodă de a scoate adevărul de la o persoană, inclusiv de la copii. În momentul în care copilul îşi asumă greşeala şi o recunoaşte, părinţii încep să certe copilul, încercând să îi explice care este varianta cea mai bună, în defavoarea greşelii. De teamă că va fi certat, copilul nu va mai spune niciodată adevărul.
De asemenea, suntem conştienţi de faptul că micuţii sunt în plină explorare. Au sete de cunoaştere, doresc să cerceteze şi să afle cât mai multe lucruri despre lumea care îi înconjoară. Acesta este motivul pentru care copiii au obiceiul de a trage, de a arunca şi de a sparge lucruri. Părinţii au tendinţa de a corecta, certându-i şi astfel aşteptând ca totul să se repare. În realitate, copilul are nevoie de atenţie; se va manifesta astfel în momentul în care părinţii sunt ocupaţi sau nu au atenţia concentrată asupra lui. Ei bine, din nou, copiii ne oferă o lecţie de viaţă şi prin gesturile mărunte ajung să ceară atenţie de la părinţii săi.
Mai mult, promisiunile sunt promisiuni. În momentul în care îi promiţi copilului că dacă este cuminte se va întâlni cu cele mai frumoase personaje regăsite şi pe www.clubul-disney.ro ține-te de cuvânt. Dacă va face un anumit lucru identic cu o anume cerinţă, va trebui să te ţii de promisiune. Pentru a linişti copilul, foarte mulţi părinţi au tendinţa de a promite lucruri pe care nu le îndeplinesc în final. Ei bine, promisiunea este promisiune, chiar şi în cazul copiilor.

Autor

  • E-Advertising
  • +1Partener de afaceri

  • E-Advertising este o firma care ofera servicii de internet marketing, care dezvolta campanii la scara larga, concepute pentru a creste profiturile clientilor. Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp.
  • 0743243306, 0726680333