Timisoara

Lenjerii de p​at pentru copii

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 ani si 3 saptamani
Vizualizari
1744

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vineri dupa-amiaza, imediat ce am terminat programul, am iesit cu o colega, Gabriela sa bem o cafea, si sa mai vorbim. Gabriela doar ce a terminat de aranjat camera celor doi copii ai ei, a renovat complet camera, a schimbat parchetul, mobila si culoarea peretilor. Gabriela m-a intrebat daca nu cumva stiu un loc de unde poate cumpara lenjerii de pat copii, de buna calitate, care nu se decoloreaza dupa doar doua, trei spalari, si la un pret accesibil.
Desigur, ca stiu un loc de unde poate cumpara lenjerii de pat, chiar si pentru copii. Homex au de toate. Au o gama larga de produse si foarte diversificata. La ei gasesti lenjerii de pat de buna si foarte buna calitate la preturi accesibile. Lenjerii de pat simple, lenjerii de pat elegante, lenjerii de pat pentru copii si chiar lenjerii de pat 3D, care arata fabulos.
I-am spus ca eu de aici mi-am cumparat lenjeriile pentru pat, si sunt foarte multumita de ele. Sunt de buna calitate, au rezistat foarte bine la mai mult spalari in masina de spalat, si si-au pastrat culorile vii, ca in prima zi. Materialul este de buna calitate si pretul accesibil.
Gabriela a fost foarte incantata de ceea ce i-am spus si intrand pe site, nu numai ca a gasit mai multe lenjerii de pat pentru copii, dar si-a gasit chiar si pentru ea o lejenerie de pat superba, spune ea. “Sa ramai toata ziua in pat, si sa citesti o carte, altceva nu ai vrea sa mai faci” spune Gabriela.
Sincer de cateva luni, poate un an, nici eu nu mi-am mai cumparat lenjerii de pat noi, pentru ca am considerat ca am suficiente, cat sa le schimb saptamanal, si nu fiu nevoita sa le spal 2 luni. Dar am vazut o lenejerie de pat , ce are un impremeu cu un leopard, este fantastica, trebuie sa o iau.
Am vorbit cu Gabriela si am decis, sa dam comanda impreuna. Am decis sa platesc online cu cardul fiind mai usor asa, iar din experienta comanda urmeaza sa ajunga in doar 24-48 de ore. Iar daca ceva nu este in regula, iar eu sper sa nu fie, putem sa returnam lenjeriile de pat, fara nicio problema.

Filtre stire

Data crearii: Saptamana trecuta, Luna trecuta, Anul curent