Timisoara

Fotografie, defilare fashion si DJ Kalu – un mix de vara la Galeria Calpe (Bastion)

Les Femmes - expoziție de fotografie

Detalii expozitie

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
1051

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 25 iulie 201319:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Pixel Image Studio organizează joi, 25 iulie 2013, la ora 19.00 vernisajul expoziției de fotografie Les Femmes. Prezentată într-o manieră avangardistă, cu accent pe stările și senzațiile pe care le exprimă ea, Femeia va fi centrul expoziției de fotografie ce reunește munca Adrianei Jianu și a lui Iancu Zeno Jianu, cei care de mai bine de doi ani și-au comasat forțele pentru a scoate la lumină o viziune proprie asupra feminității secolului XXI. Fiecare dintre fotografii are în spatele ei un scenariu și redă o anumită atmosferă, plimbându-ne prin povești (Albă-Ca-Zăpada), tradiții (Dia de Los Muertos) sau chiar budoare, unde jocul cu lumini de discotecă, cel de lumânări aprinse sau expunerea alb-negru ne imprimă complexitatea de simțiri și fațetele femeii contemporane.

Monesse Monesse, Mono Shoes, Soutache by Alina Emandi și Salon Estetique Studio se reunesc împreună pentru o defilare de modă glamour, astfel încât Les Femmes să fie cât mai aproape de cei prezenți la vernisaj.

Evenimentul îl are ca invitat special pe DJ K-lu, care va prezenta ”Chestii, Socoteli” într-un moment audio-video ce vine în completarea unui mix de vară cu zâmbete și muzica nouă, avangardistă.

Vernisajul ce îi are ca parteneri pe Galeria Calpe, Lets-Chocolate, Radio Campus (100 FM) și PRbeta îi va ca prezentatori pe domnul profesor Onuț Danciu şi Noemi Varga, reprezentant PR, care vor detalia poveştile din spatele celor 13 lucrări ce vor fi expuse la galerie timp de o săptămână.

Filtre expozitie

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta