Timisoara

Lotus21 Investments

Lotus21 Investments

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Ioan Curea, nr. 10
Telefon
0722822978
Web
www.lotus21investments.com
Categorie
Consultanta in afaceri
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
1515

Voteaza & Distribuie

Descriere

Lotus21 Investments Timisoara

Punem în sprijinul clienților noștri atât cunoștințele și abilitățile asimilate în timpul carierei profesionale, cât și parteneriate cu specialiști din domenii diferite, pentru a oferi soluții complete și sustenabile.

Principalul nostru pilon de activitate îl reprezintă consultanța în management si strategie unde lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a analiza stadiul în care se află afacerea lor, încotro trebuie să meargă și cum putem ajunge acolo.

În plus față de acestea, oferim și servicii conexe pentru a ne ajuta clienții să-și atingă obiectivele. Venim cu o ofertă de cursuri ce ajută clienții să-și dezvolte competențe esențiale în business: vânzări, negociere, leadership, productivitate etc.

De asemenea, cursurile și serviciile de consultanță pot fi complementate cu sesiuni de coaching 1-la-1 pe diferite teme.

Lotus21 Investments e despre abilități practice, capacitate analitică și de previziune. Serviciile pe care le oferim au ca și fundament o experiență reală, de mai bine de 15 ani, în mediul de business.

Soluțiile noastre se bazează pe însușirea conceptelor cheie ce duc la construirea unei afaceri de succes: gândire strategică, experiență, înțelegerea pieței, finanțe, cercetare și dezvoltare.

Avem peste 15 ani de experiență în management, atât la nivel național cât și internațional.
Membrii echipei noastre au negociat și coordonat proiecte în valoare totală de peste 2.000.000.000€.
Vrem să punem aceste cunoștințe în folosul tău.

Pe lângă industriile menționate, mai avem expertiză în domeniile Farmaceutică, Transporturi, Servicii Financiar-Bancare, Fast Moving Consumer Goods, Consultanță Financiară, Consultanță Programe Europene, Consultanță Juridică și notarială.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00