Timisoara

Lumea Copilariei - Expozitie Colectiva de Pictura - Editia III

Lumea Copilariei - Expozitie Colectiva de Pictura - Editia III

Detalii

Web
www.artisanart.ro
Social links
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 7 luni si 3 zile
Vizualizari
176

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un concept I N E D I T pentru Timisoara, ajuns deja la cea de-a III-a editie, isi doreste sa adune laolalta tineri artisti talentati si iubitori de arta si de frumos.

Revenim asadar cu o noua ediție a Expoziției Colective de Pictura organizata de ArtisanArt, ce are ca tema "Lumea Copilariei". In luna IUNIE ne reamintim si retraim emotii, vise si bucurii din vremea copilariei. Intr-un cuvand: hranim copilul nostru interior prin Culoare, Iubire si Arta!

De aceasta data artistii vor expune, pe langa lucrarile de Pictura, si lucrari de Fotografie si/sau Grafica computerizata. Energia creatoare nu tine cont de metoda prin care lasi inspiratia sa curga, asa ca, nici noi nu vom ingradi libertatea sa de exprimare.

Cum bine v-ati obisnuit deja, la fiecare eveniment organizat de ArtisanArt alegem sa sustinem o cauza caritabila in care sunt implicati copiii (din medii defavorizate sau diagnosticati cu diverse tulburari neurologice sau psihomotorii).
Dar din dar se face Rai si doar Impreuna ii putem ajuta!

Va asteptam asadar, cu mic - cu mare, in data de 21 IUNIE, incepand cu ORA 19:30 sa petrecem o seara minunata alaturi de tinerii artisti participanti si de invitatii nostri. Am pregatit momente muzicale sustinute de copii, o prezentare de moda exclusiv pentru copii, o tombola cu premii din partea partenerilor, un Pop-Up Sale by ArtisanArt si multe alte surprize placute!

INTRAREA ESTE LIBERĂ!
Locatia va fi anuntata in curand!

Despre brandul ArtisanArt și despre artistul plastic Gina Dragomir puteți afla mai multe de aici: www.artisanart.ro