Timisoara

Luxceram

Luxceram

Detalii firma

Adresa
Timișoara, Bulevardul Liviu Rebreanu, nr. 1/3
Telefon
0256/206881, 0745200131
Fax
0256/206881
Web
www.luxceram.ro
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Vizualizari
2038

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Luxceram Timisoara a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Lugoj, judetul Timis, iar in Timisoara va asteptam intr-un modern showroom.
Compania noastra va pune la dispozitie urmatoarele produse: gresie si faianta, placaje pentru piscine si sisteme de fatada, obiecte sanitare si mobilier de baie, cazi de baie, cabine de dus, robineti. Toate produsele sunt importate de la brand-uri renumite pe plan european si chiar mondial. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere zona de vest si de sud - vest a Romaniei.
Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Luxceram S.R.L.
Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.
A transpune in cuvinte o lume a formelor si imaginilor este o misiune dificilã, asa ca nu ne rãmane decat sa va invitam sã veniti, sa vedeti, aprecierile rãmanand la latitudinea dumneavoastrã.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
MOTTO: Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu Luxceram.

Orar firma

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: 9:00 - 13:00

Filtre firma

Termice: Tevi si robineti
Sanitare: Accesorii baie, Cabine dus, Cazi baie, Chiuvete, Mobilier baie
Program functionare: Sambata
Zone din Timisoara: Odobescu