Timisoara

Machiajul femeii moderne (miniserie de ateliere de automachiaj)

Machiajul femeii moderne (miniserie de ateliere de automachiaj)

Detalii

Telefon
0737625778
Pret
25 LEI
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
543

Voteaza & Distribuie

Descriere

În luna ianurie 2015 începe o nouă ediție din seria Machiajul femeii moderne.

În fiecare săptămână de luni până vineri, timp de 2 ore între 18.30 - 20.30, vom aborda o temă importantă pentru machiajul feței, astfel încât să răspundă unor preferințe cât mai variate și să ofere posibilitatea opțiunii, pentru ca data viitoare când mergeți la cumpărături să faceți investiții, nu doar cheltuială!

Obiectivele noastre zilnice sunt:
  • ten frumos
  • contur și culoare
  • ochi definiți
  • buze delicioase
  • gene false
Femeia modernă își cunoaște slăbiciunile și atu-urile. De aceea miniseria este un concept modular și puteți participa selectiv numai în zilele cu tematica de interes pentru voi.

Se spune că cel mai frumos machiaj este fericirea, dar femeia modernă vrea să fie pregătită cu câteva trucuri de machiaj pentru diminețile pe fugă în care fericirea se lasă așteptată.

LUNI vorbim despre perfecțiunea și imperfecțiunile tenului. Cum se alege fondul de ten, cum ascundem petele roșii și cearcănele, care este rolul pudrei și de ce iarna trebuie să ne adaptăm regimul de frumusețe -sunt câteva dintre subiectele noastre de discuție din seara aceasta.

MARȚI dăm viață feței cu forme conturate și îmbujorare delicată. Care este nuanța potrivită pentru contur, cum sculptăm în mod subtil și eficient pomeții, trucuri pentru corectarea formei feței prin lumini și umbre, ce rol are fardul de obraz și unde se aplică.

MIERCURI e vorba doar despre ochi frumoși, expresivi, luminoși și priviri magnetice. Ce înseamnă intensificarea privirii, cum corectăm forma ochilor, care sunt culorile cu impact maxim, avantajul liniei de tuș și cum facem fardurile de pleaoape să rezistente întreaga zi.

JOI vorbim mai puțin și desenăm mai mult. Cum mimăm buze pline și voluptoase, care este forma ideală a gurii, ce culoare ne flatează mai bine tenul și dinții, plus multe trucuri despre persistența culorii pe toată durata zilei.

VINERI ne întoarcem la ochi cu gene false, manunchi sau bandă. Cum alegem genele false potrivite, cum le purtăm ziua și mai ales, cum le aplicăm singure.

Repetiția ne face experți dar informația corectă este temelia reușitei!

Taxă de participare: 25 lei/zi/modul (locuri limitate)