Timisoara

Marc Spence

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
577

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 23 iulie 201616:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Sâmbăta de vis începe de la ora 16, când Maestros del Ritmo lansează partea a2a a Volumului 19. CD-urile Maestros sunt o tradiție așteptată cu drag de fanii muzicii electronice din toată țară, care a început, în urmă cu câțiva ani, tot aici la Ponton. Echipa de artiști organizează un iureș fără pereche, cât timp soarele tronează pe cer. După lăsarea întunericului, lucrurile devin... „nasty”.

Marc Spence, producătorul hit-ului NASTY, își marchează premiera la Văliug printr-un set plin de energie. Dinamismul acestui DJ din Birmingham se citește din producțiile sale proprii, precum și din show-ul pe care îl face la platane. Britanicul primește suport la pupitru din partea lui Sebastien, creatorul hit-ului High on You, care se poate numi deja rezident al acestui sezon la Ponton Casa Baraj, datorită prezenței sale la majoritatea evenimentelor de până acum.

La petrecere mixează și Midi Culture, un român foarte talentat, a cărui remix al piesei Sub Pielea Mea se află momentan în Top 30 Worldwide, pe Shazam. Sâmbăta aceasta este din cale afară de specială, cu Maestros și Vol 19 part.2 în timpul zilei și acest super-dj-trio după apus. Dacă ai inimă pentru muzică house, ai inimă pentru Ponton.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta