Timisoara

Mareki Studio

Detalii fotograf

Adresa
Timisoara
Telefon
0724542055
Web
www.mareki.ro
Social links
Categorie
Fotografi
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
444

Voteaza & Distribuie

Prezentare fotograf

Mareki Studio Timisoara - Fotograf Nunta, Portret, Familie, Copii, Nou-Nascuti - Pasiune din suflet pentru amintiri de suflet

Încântat de cunoștință Cristi! Este cel mai frumos si sincer compliment pe care l-am primit. Atunci când, cineva este chiar încântat sa mă cunoască. Atunci când, doi îndrăgostiți sunt încântați de fotografiile realizate de mine, la nunta lor.

Atunci când, părinții sunt încântați de ședința foto a copilului lor. Atunci când, suntem încântați sa fim împreună la un eveniment și imortalizăm cele mai interesante momente!

Aceasta încântare o transpun în munca mea, în fotografiile mele. Imi doresc să transmit asta și oamenilor cu care voi colabora in viitor.

Sunt pasionat și fascinat de fotografie. Asta fac din suflet. Apropo de suflet, multă lumea mă întreabă ce înseamnă Mareki. Este o adaptare după cuvântul grecesc « meraki », care înseamnă DIN SUFLET. Si pentru că asta fac din suflet, am fost încântat să pot schimba ceva (mi se pare că sună mai bine mareki).

Asta vreau sa fac și în fotografie. Să aduc ceva nou, original. Să stârnesc oamenilor un zâmbet, când privesc pozele mele. Să provoc o stare, o emoție, o senzație.

Așadar sunt încântat de cunoștință. Din suflet, Cristi.

Filtre fotograf

Servicii oferite: Fotograf botez, Fotograf evenimente, Fotograf nunta
Zone din Timisoara: Ciarda Rosie