Timisoara

Maria Olaru, noul director al Academiei Olimpice Romane - filiala Timiş

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
633

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Emoţii, inimi mari, ştafetă, campioni, olimpism, spirit! După 18 ani în fruntea filialei Timiş a Academiei Olimpice Române, doamna sportului timişean, Doina Moţ, predă ştafeta unei mari campioane a lumii, Maria Olaru. A fost o decizie grea, dar olimpismul timişean rămâne pe mâine bune. Suflul tineresc, dornic de a conserva spiritul olimpic garantează acest lucru.
“Acum a venit momentul să pun punct acestei activități. Sunt fericită că Maria Olaru a acceptat să preia ștafeta, e și ea o olimpică, și încă ce olimpică! Va da un suflu de tinerețe AOR-ului și sunt mândră că îi las pe mână un colectiv excepțional. Ţin să precizez că toată munca noastră este voluntară, dar spiritul olimpic obligă la acest lucru“, a spus distinsa doamnă Doina Moţ, fostă directoare a Academiei Olimpice Române, filiala Timiş.
Doina Moţ a anunțat că va lansa cât de curând o carte, intitulată Olimpism, punte între generații, ce va fi distribuită prin școlile din județ. „E mai necesar decât oricând ca educația să primească acest impuls al olimpismului, al valorilor pe care le promovează olimpismul, pe care foarte puțină lume le cunoaște”, a mai spus aceasta Doina Moț - fostă sportivă d emare performanţă, cu 150 de selecţii în naţionala României.
„Îmi doresc să pot duce la bun sfârșit ceea ce a început doamna Doina Moț. De asemenea, aș vrea să avem o colaborare mai strânsă cu instituțiile cu care lucrăm, Inspectoratul Școlar, Direcția Județeană de Sport și Tineret, Consiliul Județean, Primăria și așa mai departe. Misiunea noastră e să ducem mai departe valorile olimpismului”, a spus Maria Olaru, noua directoare AOR Timiş.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro