Timisoara

Marmeladov, one-man-show după ”Crimă și pedeapsă”, romanul lui Fiodor Dostoievski

Marmeladov, one-man-show după ”Crimă și pedeapsă”, romanul lui Fiodor Dostoievski

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
216

Voteaza & Distribuie

Descriere

24 octombrie, Timișoara
Marmeladov, one-man-show după
”Crimă și pedeapsă”, romanul lui Fiodor Dostoievski
Pre-eveniment ROVINHUD Wine Show

O monodramă despre patimă și pasiune, despre viciu, ratare, sublim și predestinare. Cât adevăr e-n vodcă sau în vin, cât din germenii geniului, nefericirii și câtă poezie în alcool?
Actor, regizor, compozitor de muzică de teatru, Levente Kocsárdi a realizat prima versiune a acestui spectacol în 1997, în limba maghiară. În 2007, a jucat premiera spectacolului său în limba română. Spectacolul a fost prezentat în festivaluri importante precum cel de la Sibiu, dar și în spații neconvenționale.

Astăzi, după exact 20 de ani de la premiera absolută, Levente Kocsardi propune o nouă versiune a show-ului, în limba română. În toți acești ani, actorul l-a purtat pe Marmeladov cu sine, este rolul cel mai longeviv din cariera sa, i-a asumat vârstele și metamorfozele.

Marmeladov, un show care, ca vinul, devine mai bun cu trecerea timpului, o experiență teatrală atipică, emoționantă, imposibil de uitat.

Spectacolul va fi jucat marți, 31 octombrie, începând cu ora 19.00, la Zai-Après-Café și face parte din programul de pre-evenimente organizate cu ocazia celei de-a patra ediții ROVINHUD Wine Show (17-19 noiembrie, Hotel Timișoara).

Prețul unui bilet este de 30 de lei. Biletele se pot rezerva la sales@rovinhud.ro sau achiziționa înainte de eveniment, în limita locurilor disponibile.

ROVINHUD Wine Show promovează vinul de calitate și responsabilitatea socială, fiind organizat de voluntari în beneficiul persoanelor cu dizabilități de la Asociația Ceva de Spus. Pentru mai multe informatii accesați www.rovinhud.ro.

Parteneri media:Agenda, Banatul Meu, Timisoara Știri, TION, TimPolis, TVR Timișoara, Zile si Nopti, Ziua de Vest.