Timisoara

Marsul pentru libertatea de alegere

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 1 saptamana si 7 ore
Vizualizari
176

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marş pentru libertatea de alegere
Duminică, 17 septembrie, între orele 17.00 – 19.00,
Piața Libertății – Piața Unirii – Piața Libertății
Susținem libertatea noastră ca adulți și părinți de a decide pentru noi și pentru copiii noștri!

Prin impunerea obligativității vaccinării se creează un precedent ce va permite și alte îngrădiri ale drepturilor cetățenești, ducând la pierderea puterii de decizie asupra sănătății propriei persoane.

LIBERTATEA e un DREPT,
VACCINAREA e o ALEGERE!

Veniţipe 17 septembrie, ora 17.00, în Piața Libertății să ne apărăm dreptul de a alege liber și de a decide asupra sănătății propriei persoane!

Veniţi împreună cu noi să ne apărăm drepturile cetățenești!

Dacă în 1948 a fost posibilă naționalizarea proprietății,
În 2017 putem împiedica naționalizarea propriei persoane!

Din ianuarie 2018, prin lege,VACCINAREA poate deveni OBLIGATORIE și pentru ADULȚI!

Proiectul legii vaccinării e ILEGAL pentru că încalcă Constituția, Codul civil și Carta Universală a Drepturilor Omului.
Proiectul legii vaccinării e ABUZIV pentru că anulează competența profesională și libertatea de conștiință a medicilor, precum și drepturile pacientului.
Proiectul legii vaccinării e PERICULOS pentru că deschide drumul către alte intervenții medicale obligatorii, lucru imposibil de controlat.
Proiectul legii vaccinării e IMORAL pentru că prevede încălcarea consimțământului persoanei și impune o intervenție medicală ce poate fi dăunătoare sau periculoasă.
SCRIE ÎN PROSPECT că vaccinurile sunt încă insuficient testate și încă nesigure și pot provoca BOALA pe care trebuie să o prevină, pot UCIDE, pot PARALIZA definitiv, pot provoca şoc anafilactic, alergii şi boli autoimune INCURABILE.