Timisoara

Meci aproape imposibil in fata campioanei

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
367

Voteaza & Distribuie

Descriere

Etapa a 17-a a Ligii Naţionale aduce la Timişoara cea mai bună formaţie din ultimul deceniu în handbalul românesc, HCM Constanţa. Meciul e joi, 13 februarie, de la ora 18. Diferenţa valorică şi de potenţial dintre cele două formaţii e una considerabilă în actuala perioadă, ţinând cont de stările de spirit din ambele tabere şi de rezultatele obţinute în ultima vreme, însă nimic nu este imposibil.
De la ultima partidă, cea pierdută la CSM Bucureşti, au mai apărut câteva probleme de sănătate în lotul alb-violet. Coordonatorul de joc Alexandru Ursu a ieşit accidentat din meciul disputat în Capitală şi poartă şi în momentul de faţă o orteză, ce-l face indisponibil şi pentru jocul cu Constanţa. Pivotul Andrei Santeiu s-a ales cu o infecţie serioasă la nivelul danturii, el fiind operat la clinica maxilo-facială. Extrema dreapta Andrei Lela s-a plâns de o infecţie la picior, iar interul Iulian Halcă are genunchiul umflat, fiind şi el o absenţă anunţată la partida cu dobrogenii.
“Sper ca jucătorii să se refacă într-un timp cât mai spurt, pentru că nu putem aborda meciurile ce urmează într-un efectiv atât de redus. Suntem într-o perioadă extrem de dificilă a sezonului şi avem parte de meciuri tot mai grele” a spus antrenorul Constantin Ştefan. Tehnicianul a adăugat că Politehnica e interesată să prindă un loc cât mai favorabil în perspectiva barajelor din play-out. “Acele partide de baraj devin, se pare, pentru noi, cele mai importante momente din acest campionat” a mai menţionat Ştefan.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro