Timisoara

„Memoriile cetății” în Piața Mocioni

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
407

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 14 septembrie 2018 - Duminica 23 septembrie 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Memoriile cetății” în Piața Mocioni

Fundația “Pentru Voi”, în calitate de parteneră în cadrul proiectului Memoriile Cetății, derulat de către Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană, are plăcerea de a vă invita în perioada 14-23 septembrie 2018 în Piața Mocioni la o serie de evenimente culturale.

Vom fi prezenți în piață în fiecare zi și vom avea o serie de ateliere de creație, momente muzicale, demonstrații de karate, zumba și kangoo jumps.
De asemenea vom avea un stand cu produse realizate de beneficiarii fundației noastre (decorațiuni, trăistuțe, felicitări, produse artizanale).

Vă semnalăm si câteva evenimente deosebite din program:
Sambătă, 15 septembrie, - orele 18-20, Trupa Vest va susține un concert;
Luni, 17 septembrie - începand cu ora 19, va avea loc un concert extraordinar al Fanfarei Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere “Decebal” și vom audia un fragment din mărturia unui participant la Marea Adunare de la Alba Iulia, din 1 decembrie 1918;
Joi, 20 septembrie – la ora 15.30 va avea loc o demonstrație de Karate susținută de beneficiarii Fundației, iar începând cu ora 21:30, Școala de circ ne va încânta privirile cu o reprezentație de jocuri cu foc;
Sâmbătă, 22 septembrie - la ora 12 va avea loc o ședință energizantă de kangoo jumps.
Duminică, 23 septembrie - începând cu ora 16, „Pentru Voi Band” va susține un concert de muzică populară și folk.

“Timp de 10 zile, Piața Mocioni, va fi un loc de interacțiune între artiști, comunitatea locală, turiști și persoanele cu dizabilități. Ne bucurăm că suntem parteneri în acest proiect și folosim acest prilej ca o oportunitate de integrare în comunitate a persoanelor adulte cu dizabilități intelectuale din Timișoara. Dorim să facem cunoscut potențialul creativ al acestora în artă, în muzică, în sport.”