Timisoara

Mientras duermes @ Proiectie spaniola la Gradina de vara Capitol

Mientras duermes@ Proiectie spaniola la Gradina de vara Capitol

Detalii film

Social links
Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
1111

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 10 iunie 201421:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

Ne întâlnim din nou cu filmul la Grădina de Vară Capitol
Asociația Pelicula Culturală vă invită marți, 10 iunie, de la ora 22.00, la Grădina de Vară Capitol, la thrillerul spaniolÎn timp ce dormi(Mientras duermes) în regia luiJaume Balagueró (2011). Proiecția are loc în cadrul Festivalului Artelor Timișorene, organizat de Primăria Municipiului Timișoara.

"Ne bucurăm că un spațiu atât de îndrăgit de timișoreni, ce a oferit atât de multe premiere cinematografice, revine în viața cultural-artistică a urbei. Grădina de Vară este casa de vacanță a filmelor din oraș și speram să intre în circuitul cinematografelor, incluzând în programul ei și filme românesti, filme europene, filme independente..." a declarat Nicoleta Ciocov, Pelicula Culturală.

Filmul, pus la dispoziție prin bunavoința Ambasadei Spaniei în Romania, are 19 nominalizări și 10 premii câștigate la festivaluri de film internaționale. Dintre acestea amintim: nominalizare la premiile Goya pentru cel mai bun actor în rol principal (Luis Tosar) și premii pentru cel mai bun film, cea mai bună regie, cel mai bun actor principal, cel mai bun scenariu și cel mai bun sunet la Premiile Gaudi 2012.

Cezar este paznicul unei clădiri, întotdeauna disponibil, eficient și discret. Disponibil pentru a intra în viețile locuiorilor până la a le cunoaște fiecare detaliu, discret când folosește nopțile pentru a le distruge fericirea. Eficient când face o obsesie pentru Clara, o tânără care locuiește în clădire, sub patul căreia doarme în fiecare noapte...

Vă invităm să vă petreceți seara de marți, 10 iunie, ca odinioară: mergând la film, în aer liber, la Grădina de Vară!

Intrarea este liberă.

Pentru mai multe informații despre evenimentele noastre ne puteți urmări pe www.facebook.com/PeliculaCulturala.

Sursa informatii: www.facebook.com

Filtre film

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta