Timisoara

Mihai Bendeac: ThE LivE

Mihai Bendeac: ThE LivE

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
1264

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 18 aprilie 201520:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Iubitorii teatrului de comedie au șansa de a urmări o reprezentație unică. Este vorba despre noul show a lui Mihai Bendeac: ThE LivE, în premieră la Timișoara. Actorul urcă pe scena Sălii Capitol, sâmbătă, 18 Aprilie, începând cu ora 20, pentru un program de parodie, teatru și mărturisiri – o adevărată spovedanie comică. ThE LivE este răspunsul lui Mihai Bendeac la dorința publicului de a se întâlni cu el în calitate de om de divertisemnt. Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Capitol și costă după cum urmează: ZONA 1: 59lei / ZONA 2: 39lei
ThE LivE nu este un simplu stand-up. Se situează la mijlocul drumului dintre stand up și teatru. Este o reprezentație despre felul ciudat, original, aparte, în care își trăiește viața un actor celebru atât pentru carieră cât și pentru problemele psihice, problemele cu legea, alcoolul, femeile și drogurile. ThE LivE înseamnă, în fond, o spovedanie comică. Show-ul adaugă conceptului general de stand-up ceea ce actorii de teatru, film sau televiziune au ca și bagaj: interpretativitatea. Evident, persoanele publice din România (imitarea/parodierea lor) își regăsesc locul pe scenă.
Totul despre multiplele personalități ce dau năvală în viața de zi cu zi a lui Bendeac, vom afla sâmbătă, 18 Aprilie, de la ora 20, la Sala Capitol, din Timișoara.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta