Timisoara

Millefiori

Millefiori

Detalii

Adresa
Timișoara, Strada Aristide Demetriade, nr. 1 (Iulius Mall - parter)
Telefon
0728285296
Web
www.millefiori-romania.ro
Categorie
Bijuterii, Accesorii & Ceasuri
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Apartine de
Iulius Town Timisoara
Vizualizari
2386

Voteaza & Distribuie

Prezentare

SC Millefiori SRL a fost fondata in anul 2000 din dorinta de a oferi si in Romana bijuterii obtinute prin prelucrarea sticlei din insula Murano. De-a lungul anilor ne-am dezvoltat si putem sa afirmam ca am participat activ la construirea unei piete in domeniul bijuteriilor si articolelor decorative.
La inceput ne-am desfasurat activitatea in doua locatii inchiriate, iar in 2003 ne-am mutat cu tot efectivul in sediul actual.
O mare parte din productia Millefiori este destinata exportului dar din ce in ce mai mult in ultima perioada si piata interna a cunoscut o crestere semnificativa, atat datorita calitatii produselor noastre cat si extinderii retelei de distributie, formata din magazine proprii si magazine partenere.
Compania noastra activeaza in domeniul bijuteriilor si articolelor decorative, intr-un cuvant oferim mai mult decat produse, oferim bucurie si culoare. Fiind lucrate manual, fiecare produs se poate spune ca este un unicat si deci are o istorie proprie. O istorie care se regaseste in fiecare pata de culoare.
Obiectivul nostru a fost si este acela de a oferi valoare clientilor nostri. Aceasta este filosofia Millefiori.
Parterul contine posturi de lucru unde se utilizeaza arzatoare cu flacara deschisa pentru formarea manuala a margelelor din sticla, un spatiu cu cuptoare electrice unde se produc rame, pandantive, platouri si alte obiecte decorative din sticla fabricata pe insula Murano.
Toate echipamentele sunt si functioneaza la parametri impusi de standardele in vigoare, respectand toate normele de protectie a mediului inconjurator.

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Filtre

Program extra: Sambata, Duminica
Tip articole: Bratari, Brose, Cercei, Coliere, Margele, Pandative
Zone din Timisoara: Tipografilor