Timisoara

Mirtys Dance

Mirtys Dance

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Dr. Grigore T. Popa, nr. 73 (in incinta SAS - Sala de activitati sportive)
Telefon
0721277562
Social links
Categorie
Cluburi sportive
Modificat
acum 1 an si 10 minute
Vizualizari
1828

Voteaza & Distribuie

Descriere

Suntem scoala de dans din Timisoara, care de peste 10 ani, ii indrumam pe cei care isi doresc sa se simta bine si relaxati atunci cand muzica porneste.

Reusim sa facem asta cu succes, imbinand tehnicile de dans, cu bucuria de a te misca liber. Indiferent de nivelul de la care au plecat cursantii nostri, nu au existat motive de ingrijorare. Experienta instructorilor nostri i-a ajutat sa-si depaseasca fricile si sa progreseze pas cu pas.

Scoala Mirtys Dance este membru al Federatiei Romane de Dans Sportiv, din 2007. Am obtinut numeroase medalii in competitii nationale si internationale, si am organizat evenimente tematice pentru copii si adulti cum ar fi: petreceri dansante, spectacole si serbari de sfarsit de an, la sediul nostru si la Iulius Mall.

De asemenea, am organizat in colaborare cu Consiliul Judetean Timis, Evenimentul „Dansul Miresei”, serate de dans in diferite cluburi si localuri, si evenimente de tipul „Ziua Portilor Deschise” - atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Instructorii Mirtys Dance sunt dansatori profesionisti cu experienta de peste 10 ani si cu multiple premii atat nationale cat si internationale. Sunt Vicecampioni Nationali ai Romaniei si Austriei, Vicecampioni Balcanici si Finalisti la Cupe ale Romaniei.

De asemenea, au pregatit numeroase perechi de sportivi cu rezultate nationale si internationale si sunt pentru al doilea an consecutiv, Coregrafi ai Balului Vienez de la Timisoara. Sunt frecvent invitati in diverse orase din tara, ca sa realizeze showuri de dans in cadrul unor evenimente speciale precum: nunti, banchete, baluri, botezuri, cocktail-party-uri, lansari de produse, petreceri de revelion, etc.

Placerea si misiunea noastra este sa putem invata pe oricine sa danseze! La Mirtys Dance oamenii invata atat dansuri sportive, cat si dansuri de societate, precum: vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quickstep, samba, cha cha, rumba, passo doble, jive.

Exista 3 categorii de clienti care beneficiaza de serviciile noastre: adulti, copii si miri. Pentru a gasi ceea ce te intereseaza pe tine, acceseaza din meniu, sectiunea „Cursuri de dans”!

De asemenea pregatim si copii, pentru competitii nationale si internationale, cu numeroase rezultate notabile. Iar pentru momente unicat in cadrul unui eveniment deosebit, organizam showuri de dans cu dansatori profesionisti.

Te intrebi unde se desfasoara cursurile Mirtys Dance?
Sala ideala pentru a practica dansul este SAS – sala activitati sportive, unde ne bucuram ca ne putem desfasura activitatea.

Pentru a vedea atmosfera de la cursurile noastre, te invitam sa accesezi galeria foto.

Filtre

Sporturi: Dansuri sportive
Zone din Timisoara: Aradului Est