Timisoara

Miting pentru referendum


Detalii

Categorie
Stiri politica
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Apartine de
TVT 89
Vizualizari
3

Voteaza & Distribuie

Descriere


Febra campaniei a cuprins şi Timişul. Reprezentanţii principalelor partide politice şi-au fixat strategia cu care vor să convingă electoratul să iasă la vot în data de 29 iulie. Dacă liderii PDL aşteaptă încă aprobare de la centru pentru acţiuni de stradă, reprezentaţii USL au organizat un miting pentru duminică. Aceştia ies în stradă pentru a prezenta tuturor timişorenilor motivele pentru care au cerut suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.
La Timişoara, campania electorală începe în forţă. La nicio săptămână de la decizia de organizare a unui referendum pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, reprezentanţii USL din Timiş au făcut toate demersurile pentru a organiza un miting. Astfel, duminică, aproximativ 5.000 de membrii au organizaţiilor PSD, PNL şi PC din judeţ vor ieşi în stradă. Iar alături de ei vor sta şi liderii acestor partide.
“Duminică vom organiza un miting. Ne aşteptăm să aven în jur de 5000 de persoane. Vor fi alături de noi şi Crin Antonescu, Victor Ponta şi preşedintele PC.Avem toate autorizaţiile necesare, chiar şi de la jandarmi, deci nu ne vor mai putea amenda ca data trecută.” Titu Bojin – preşedintele PSD Timiş
Pe de altă parte însă, democrat liberalii nu şi-au stabilit încă o stategie de campanie, însă, spun că timpul nu le permite să organizeze, la rândul lor, un miting.
„La Timisoara deocamdata nu organizam mitinguri pentru ca nu avem timpul necesar. O sa vedem care este strategia de campanie si in functie de asta vom vedea cum procedam la Timisoara, in campanie” , Valeriu Tabără (PDL) – deputat PDL
Mitingul USL pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu din funcţie va avea loc duminică, în piaţa Unirii, de la ora 19.
Bianca Dichis
Taguri:


Sursa informatii: tvt89.bridgeman.ro