Timisoara

Motive pentru care vizitezi Romania

Motive pentru care vizitezi România

Detalii

Web
http://www.inimabucovinei.ro/ro/obiective-turis...
Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
1039

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dintre multiplele ţări ale Europei, România este cea care deţine supremaţia frumuseţii şi a naturaleţii. Acel lucru ne ajută să ne dăm seama cât de bogaţi suntem şi cât putem valorifica ceea ce putem observa cu ochiul liber. Din acest punct de vedere, cei mai mulţi vizitatori recunosc că ar vizita această ţară de nenumărate ori şi tot nu s-ar plictisi de ea, tocmai pentru că bogăţia acestei ţări îi înconjoară în miresme noi de fiecare dată când păşesc pe teritoriul ţării.

Mănăstirile pictate din Bucovina
Nu prea mulţi oameni ştiu despre bisericile şi mănăstirile pictate din nord-estul României, în special în zona Bucovinei. Totuşi aceste pietre aşezate sub o formă unică încă din secolele XV şi XVI au ajuns să fie un motiv bun pentru a vizita România. Fiecare mănăstire este o operă de artă bizantină, în câştigând denumirea de capodoperă a lumii. Atât interioarele cât şi exterioarele mănăstirilor au fresce elaborate şi pline de culoare, scene reprezentate din Biblie, cu sfinţi şi cu imagini din rai sau din iad.
Cele mai conservate mănăstiri din zona Moldovei sunt Humor, Probota, Moldoviţa şi Voroneţ. Ultima mănăstire este considerată cea mai frumoasă dintre toate şi poartă şi denumirea de „albastru de Voroneţ”. Toate aceste monumente sunt desemnate situri ale Patrimoniului Mondial. În cazul în care ţi-ai propus pentru o vizită în această regiune, optează pentru cazare Gura Humorului şi te vei bucura de spiritul tradiţional autentic românesc. Influenţele moldoveneşti îţi vor încânta vizita şi te vor face să prinzi drag de aceste locaşuri sfinte, încât să simţi că eşti binecuvântat la orice pas.
De altfel, nu uită să faci o scurtă revizie a celor mai bogate păduri, dealuri şi munţi din zonă, unde vei fi preocupat de fauna şi vegetaţia specifică zonei şi desigur nu trebuie să uiţi nici de mâncărurile tradiţionale româneşti din această zonă.

Oraşele medievale
Încă un pas înapoi în timp pentru o vizită în România. Oraşele sale medievale bine conservate sunt un motiv de bucurie şi o vizită către inima geto-dacă. Oraşe speciale precum Braşov, Sighişoara sau Bistriţa sunt o dovadă vie că umanizarea a lăsat loc tradiţionalului şi nu a modificat în întregime peisagistica.
Braşovul oferă o colecţie de monumente arhitecturale de tip baroc, gotic şi renascentist, cum ar fi Biserica Neagră sau Piaţa Sfatului. Pe de altă parte, Bistriţa reprezintă un rând de case comerciale remarcabile, în timp ce Sighişoara este un oraş Patrimoniu Mondial cu străzi înguste, pietruite şi biserici impresionante. Oraşele Cluj-Napoca, Sibiu şi Mediaş nu trebuie nici ele ratate într-o vizită turistică.
Cele mai frumoase amintiri din vacanţă încep în inima Bucovinei şi te asigură că ai o vacanţă plină de încântare, emoţie şi timp pentru relaxare.

Autor

  • E-Advertising
  • +1Partener de afaceri

  • E-Advertising este o firma care ofera servicii de internet marketing, care dezvolta campanii la scara larga, concepute pentru a creste profiturile clientilor. Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp...
  • 0732941354