Timisoara

Mr Junior

Mr Junior

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Aristide Demetriade, nr. 1 (Iulius Mall Timisoara - etaj)
Telefon
0356172004
Categorie
Articole Copii
Modificat
acum 5 ani si 5 luni
Apartine de
Iulius Mall Timisoara
Vizualizari
1617

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prichindeii care vin la Iulius Mall se pot bucura de o gamă variată de încălţăminte, oferită de Mr. Junior.

Cei mici găsesc aici numeroase articole de cea mai bună calitate, garantate de brand-uri consacrate pe acest segment, româneşti şi internaţionale. Melania, Richter, PJ Shoes, Avus baby şi Hokide sunt o parte dintre furnizorii de top ai Mr. Junior.

Pantofii care se găsesc pe rafturile magazinului Mr. Junior sunt din piele naturală, comozi şi siguri, pentru toate activităţile solicitante preferate de ştrengari, dar şi pentru interior. Particularităţile anatomice ale picioarelor copiilor au nevoie de o atenţie sporită în dezvoltarea lor, aşa că Mr. Junior propune doar încălţămintea care respectă standardele de calitate, de la confortul calapodului, până la materialele care permit pielii să respire.

Pentru ca experienţa de cumpărături a micuţilor să fie cu adevărat distractivă, în cadrul magazinului Mr. Junior este amenajat un panou de escaladă, pe care năzdrăvanii pot parcurge trasee cu diferite grade de dificultate, fiind răsplătiţi cu suc dacă reuşesc să escaladeze 3 dintre cele 8 trasee. Copiii sunt asiguraţi cu hamuri speciale, corzi şi dispozitive de siguranţă, joaca fiind lipsită de grijile părinţilor.

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Filtre

Program extra: Sambata, Duminica
Zone din Timisoara: Tipografilor