Timisoara

MTS Fun

Detalii firma

Adresa
Timișoara, Bulevardul General Ion Dragalina, nr. 22
Telefon
0728622535, 0730679213
Categorie
Firme pompe funebre
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
1515

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

MTS Fun Timisoara

Oferim o gama completa de servicii funerare: intocmirea tuturor documentelor necesare, pregatirea decedatului si a sicriului, transportul funerar, organizarea ceremonialului funebru prin respectarea traditiilor religioase, organizarea mesei de pomenire, aranjamente florale, obtinerea locurilor de veci si executarea monumentelor funerare.
In cazul decesului in afara tarii, suntem alaturi de dumneavoastra si ne angajam sa aducem persoana decedata inapoi acasa, in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp posibil.
De asemenea, in cazul decesului pensionarilor ne ocupam de intocmirea dosarului pentru ridicarea ajutorului de deces acordat de Casa de Pensii.
Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi este un moment dificil, familia indurerata si prietenii apropiati fiind coplesiti de tristete. Noi va sprijinim si va indrumam pas cu pas, in alegerea serviciilor si produselor adecvate nevoilor dumneavoastra, pentru a depasi mai usor aceste momente. Noi suntem aici pentru a va ajuta in momentele de cumpana si grea incercare.
Profesionalismul, seriozitatea precum si dorinta de a fi mereu la dispozitia clientilor sunt atributele ce ne caracterizeaza, de aceea nu ezitati sa ne contactat.

Orar firma

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00