Timisoara

MY PC

MY PC

Detalii

Adresa
Timișoara, Strada Sfintii Apostoli Petru si Pavel, nr. 45
Telefon
0256210975, 0256280011, 0722179339, 0765321951
Web
www.mypctm.ro
Categorie
Magazine electronice
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
2740

Voteaza & Distribuie

Descriere

MY PC Timisoara
MY PC Timişoara şi-a început activitatea în anul 2003, progresând treptat în fiecare an. Sloganul companiei nostre este „simplu ca un click pe mouse” deoarece clienţii noştri beneficează de cele mai bune servicii de IT, în cel mai simplu mod, cu un efort minim depus din partea lor. Compania noastră oferă calitate maximă la orice produs sau serviciu oferit, la cele mai atractive preţuri.
MY PC doreşte să aducă un plus de profesionalism pe piaţa de specialitate, care este într-o continuă dezvoltare în viaţa comercială a României. Punem la dispoziţia persoanelor fizice, instituţiilor, companiilor de stat sau private, soluţii adaptate celor mai exigente necesităţi; de asemenea oferim consultanţă IT pentru nevoile fiecărui client.
MY PC vine în ajutorul clienţilor cu serviciul - UPGRADE; la cât de repede evoluează tehnica informatică, mereu vrei să ai sistemul de calcul performant, pentru orice aplicaţie software apărută recent. Orice produs cumpărat de la noi se poate prelua pentru a cumpăra alt produs, nou, mai performant. O altă calitate a companiei noastre este serviciul de garanţii. Defecţiunile apărute în perioada de garanţie se soluţionează prompt, pe loc (în cazul în care există produsul respectiv pe stoc).
MY PC doreşte să satisfacă cerinţele fiecărui client, colaborator al nostru, la cel mai înalt standard.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: 11:00 - 14:00