Timisoara

Începe spectacolul din play-off! RCM intalneşte sambata dimineata RCJ Farul

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
405

Voteaza & Distribuie

Descriere

RCM Timişoara, se pregăteşte să îşi apre titlul cucerit anul trecut. Sâmbătă de la ora 10 se joacă primul din ultimele 8 jocuri rămase din campionat, în runda 1 din play-off, acasă cu Farul Constanţa. “Vrem sa câștigăm fiecare meci, să terminăm pe primul loc. Vă promit că vom face acest lucru”, este sigur vicepreşedintele clubului RCM Timişoara, Dan Dinu.
Chester Williams a explicat şi el strategia clubului pentru jocurile următoare: “Nu suntem la potenţialul maxim, sper să-l atingem în acest play-off şi apoi în meciurile decisive. Sunt mulţumit de lot şi mai ales de cum se pregăteşte echipa. Nou-venitul Lemeki Davu va începe titular şi sâmbătă, iar un jucător nou din Tonga va fi rezervă. Meciul cu Farul va fi dioferit faţă de cel din campionat. Ei vor veni acum să joace cât mai bine la noi, să obţină cel puţin un punct. Noi am studiat meciurile pe video, este loc de îmbunătăţire, dar suntem optimişti. Cel mai greu este întotadeauna primul meci, astfel că ne dorim să începem cu bine”.
Secundul Danie de Villiers este pentru prima dată în play-off şi aşteaptă cu nerăbdare următoarele încleştări ale echipei: “Sunt entuziasmat că mă aflu în această situaţie, le mulţumesc şi băieţilor şi suntem pregătiţi să avem o campanie de succes”.
Lotul este apt, cu excepţia accidentaţilor de lungă durată, Daniel Carpo şi Mădălin Lemnaru, iar RCM – Farul se va juca pe stadionul Gheorghe Răşcanu, sâmbătă, de la ora 10.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro