Timisoara

Nissa,un nou magazin pentru femei cu stil, in Iulius Mall Timisoara

Detalii promotie

Categorie
Promotii
Modificat
acum 7 ani si 9 luni
Vizualizari
5391

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

NISSA este brand-ul eleganţei feminine, care s-a alăturat recent portofoliului de magazine din Iulius Mall Timişoara. Situat la parter, zona Atrium, noua locaţie oferă ţinute vestimentare în tendinţe. Creat pentru femei cu atitudine şi personalitate, NISSA promovează stilul rafinat, clasic şi feminin. Atenţia la detalii şi calitatea desăvârşită a pieselor de îmbrăcăminte recomandă noul magazin tuturor pasionatelor de modă şi frumos, indiferent de vârstă.
Noua locaţie îşi întâmpină clientele cu un concept inedit, care îmbină albul şi negrul într-un spaţiu preţios şi comod. Elementele de decor realizate din ţesături fine şi spoturile de lumini pun în valoare noua colecţie toamnă - iarnă 2013/2014, care îşi face intrarea cu o varietate stilistică încântătoare. Eleganţa bine temperată, stilul retro şi inspiraţia pariziană sunt elementele care definesc creaţiile vestimentare NISSA. Doamnele şi domnişoarele vor fi încântate de croielile riguroase transpuse în siluete feminine, care îmbină subtil atitudinea urbană cu eleganţa.

În noul sezon, printurile revin în prim-plan, prin variante grafice de efect, de la contraste în alb şi negru, la variante multicolore, şi prin motive baroce puternic ornamentate.

Noul magazin NISSA este destinaţia de cumpărături ideală pentru cele care iubesc să se îmbrace sofisticat. Pentru a se bucura de inaugurarea noului magazin din Iulius Mall Timişoara, sâmbătă şi duminică, în 7 şi 8 septembrie, clientele NISSA sunt răsfăţate cu discount-uri de 20% la colecţia toamnă - iarnă 2013/2014.