Timisoara

Noroc cu laptele

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Apartine de
Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely
Vizualizari
839

Voteaza & Distribuie

Descriere

Noroc cu laptele, spectacol-lectură

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara vă invită la un nou spectacol-lectură din seria Teatru la bibliotecă. Evenimentul este realizat în parteneriat cu Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran”. Vă dăm întâlnire marți, 21 noiembrie 2017, la ora 18.00, în Aula BCUT (Bd. Vasile Pârvan, nr. 4A) la Noroc cu laptele, după Neil Gaiman.

Ceea ce ar fi putut fi o banală ieșire pentru a cumpăra lapte se transformă într-o… aventură din care planeta întreagă are de câștigat. Noroc cu laptele este un spectacol-lectură pentru copii şi adulţi, o invitaţie de a pătrunde în lumea fantastică pe care un tată şi fiicele sale o creează în jurul unei întâmplări comune.

Distribuția reunește liceeni și studenți. Interpretează: Maria Bujancă, Flavia Mioc, Bety Pisică și Radu Trică. Regia spectacolului poartă semnătura lui Victor Dragoș.
Coordonarea programului este asigurată de Daniela Șilindean și Eleonora Ringler-Pascu.

Proiectul educațional Teatru la bibliotecă vizează familiarizarea publicului cu dramaturgia contemporană, așa cum se reflectă ea în repertoriul Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, și se bazează pe implicarea tinerilor (elevi și studenți) în crearea spectacolelor-lectură. Parteneriatul cu BCUT„Eugen Todoran” a fost inițiat în urmă cu șase ani.

Spectacolul se desfășoară în limba română, iar intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.