Timisoara

Nuit en Blanc

Nuit en Blanc 2017

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1238

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 24 noiembrie 2017 - Duminica 26 noiembrie 201718:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

V-aţi pregătit ţinutele albe?

Echipa Sfera Timişoarei vă pregăteşte un weekend plin de eleganţă, prietenie şi zâmbete într-un ambient plin de istorie.

Timişoara este un oraş cu o istorie bogată şi îndelungată care începe cu antice aşezări umane pe actuala vatră a oraşului şi mai apoi cu apariţia primei cetăţi fortificate. Cetatea a trecut prin diverse stăpâniri care i-au marcat profund cursul dezvoltării. Colonizarea Banatului a făcut din Timişoara un adevărat centru multicultural şi multiconfesional. Orașul cunoaște o perioadă de înflorire fără precedent, ajungând să primească numele de "Mica Vienă" ca recunoaștere a importanței și frumuseții lui.

Proiectul “Nuit en blanc” a pornit de la ideea de a organiza evenimente culturale cu ajutorul cărora să punem în valoare spaţii cu importanţă istorică şi patrimonială din Timişoara.

„Nuit en Blanc” este eticheta unor seri speciale şi are ca scop promovarea clădirilor istorice, a artelor vizuale, celebrarea oraşului şi a vechilor tradiţii. Atmosfera franţuzească va fi completată de o selecţie de vinuri fine şi muzică tematică îmbinând stiluri de cabaret, jazz, funk şi french pop.
Ediţia a III-a va îmbina arta vizuală, muzica, teatrul şi proiecţia de film în cadrul a 3 evenimente găzduite în diverse clădiri istorice.

● Vineri 24 noiembrie - Concert de pian şi degustare de vin - Enoteca de Savoya - ora 18:00 - 21:00
● Sâmbătă 25 octombrie - Cina în alb - locaţie secretă - ora 18:00 - 22:00
● Duminică 26 octombrie - Art Performance & Proiecţie de film - Cafeneaua D'arc - ora 18:00 - 22:00

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta